0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς θεού. Δεν μετρά. Σκοπός είναι να μην υπάρχουν κενά και συνεπώς πρέπει να δουλεύουμε και σπίτι και σχολείο. Εξειδίκευση... το status quo της εποχής.
εγώ το ξέρω ότι εδώ δεν διορίζει αβέρτα, άλλοι αυταπατώνται αιτούμενοι διαρκώς ασεπ και στην Ελλάδα....
Υποθέτω ότι θα έχουν τη στοιχειώδη σοβαρότητα να μην βάλουν τη Ξουλίδου σε υπουργείο, πολύ περισσότερο στο Παιδείας. Θα γελάνε και οι πέτρες. Άσε που θα πρέπει να κλειδώνουν όλα τα κουταλάκια και τις σφραγίδες...
Τα κουταλάκια το καταλαβαίνω, τις σφραγίδες όμως;;
Συνάδελφε μπορεί να μην υπάρχουν προοπτικές διορισμού αλλά ο Ασέπ χρειάζεται λόγω αξιοκρατίας και επανεκίνησης ενός αδιάβλητου συστήματος διορισμών, όταν και εφόσον αυτοί υπάρξουν.
σε αυτήν την επανεκκίνηση που λες ...ποια θα είναι η θέση όσων έχουν ήδη επιτυχίες παλαιότερες και μεγάλες προϋπηρεσίες; ξανά στην αφετηρία όλοι;.....
Θα έχουν την προυπηρεσία τους συνάδελφε. Δεν θα χαθεί. Εγώ υποστήριζα Ασέπ και 24μηνο αλλά εφόσον το δεύτερο καταργήθηκε θεωρώ δίκαιο να δοθεί Ασέπ και θεωρώ πως οι έχοντες μόρια θα μπορούν με χαμηλό βαθμό να διοριστούν.Αν και θεωρώ άδικο να δίνουν συνεχώς Ασέπ αλλά δυστυχώς αυτό το σύστημα υπάρχει.
Εχεις δουλέψει ποτέ ως αναπληρώτρια; Έχεις φύγει μακριά από το σπίτι σου; Σε πόσους ασεπ πέτυχες; Ακούς τι λες; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα! Επειδή αυτοί δε διορίζουν εδώ και χρόνια, πρέπει κάποιοι να δίνουν ξανά και ξανά και ξανά!!! Να ξεκινάνε από το μηδεν! Παίζεις το παιχνιδάκι τους προφανώς επειδή σε συμφέρει ο κόπος κάποιων να πεταχτεί στα σκουπίδια, για να εξισωθείτε.