0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι συμφωνώ.Για τριτοκοσμικό κράτος ήδη μοιάζουμε.Δεν έχεις άδικο.Άλλωστε αν και είμαστε μια χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μορφωμένων εν τέλει μόνο μορφωμένοι δεν είμαστε.Οι περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου,απλοί γεωργοί ή εργάτες,συχνά μου λένε το εξής:Μακριά από μορφωμένους παιδί μου.Και όταν ρωτώ το γιατί μου λένε απλοϊκά πως δεν έχουμε κοινωνική μόρφωση και είμαστε ασύδοτοι. Άνθρωποι δίχως ερείσματα.Εγωιστές και με ροπή προς το κακό.Τότε θλίβομαι ειλικρινά και ναι συλλογίζομαι πως είμαστε τριτοκοσμικοί σαν χώρα και σαν πολίτες.
Σ'αυτές τις 2 σειρές περιγράφεται όλη η αλήθεια και γιατί πιάσαμε πάτο σαν έθνος....!!!!
Επειδή δεν διορίζεστε εσείς, "πιάσαμε" και καλά "πάτο σαν έθνος"; (τσιτάτο για γέλια). Έχετε επισκεφτεί πραγματικά τριτοκοσμική χώρα να δείτε τη γλύκα; Έχετε ζήσει στην Ευρώπη ή στην Αμερική για να δείτε την "αξιοκρατία" τους; Παρακολουθείτε τί γίνεται στον κόσμο; Τα σχόλια σας είναι αποκυήματα είτε κατάθλιψης είτε υποκρισίας (μάλλον το δεύτερο). Και στην τελική, αν είστε μάγκες, αφήστε τη γονική θαλπωρή και πηγαίνετε στο εξωτερικό, φτιάξτε εκεί τη ζωή σας (ενταγμένοι σε ένα έθνος που δεν έχει "πιάσει πάτο") και μετά μπορείτε να σχολιάζετε για το ελληνικό έθνος που "έχει πιάσει πάτο"!
Αν το ξέραμε πως θα τραβούσαμε όλα αυτά που τραβάμε τώρα, σίγουρα θα είχαμε φύγει οι περισσότεροι για το εξωτερικό όντας και νεότεροι! Τώρα, όμως, που έχουμε δημιουργήσει οικογένεια κι έχουμε πολλές υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα, δε γίνεται να φύγουμε, είναι αδύνατο! Και στα άλλα δυτικά κράτη μπορεί τα πράγματα να μην είναι ιδανικά, αλλά αυτό το κακό που γίνεται εδώ με τα βύσματα, τα βολέματα, τις παρανομίες, τις αυθαιρεσίες, τις κλίκες κ.λ.π. οπωσδήποτε δε συμβαίνει αλλού! Οι μάγκες (δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο χαρακτηρισμός, απλά επειδή τον χρησιμοποίησες), εξάλλου, στις δυσκολίες φαίνονται και κρίνονται!
Συγκεντρώνουν υπογραφές για μόνιμους διορισμούς οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.http://e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/13812-2015-10-10-18-17-48
Από 15.000 προσλήψεις περίσσεψαν μόνο 2.000 σε υγεία και παιδεία αύριο θα ξέρουμε τον αριθμό… σκέπτονται να μονιμοποιήσουν οσους εργάζονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου... Για το 2016 ίσως καταφέρουν να διορίζουν 20.000