0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και 1:1000 να είναι,τι σημαίνει?ότι δεν πρέπει να γίνει ΑΣΕΠ?πρέπει να διοριστούν στοχευμενα μονό οι έχοντες μπόλικη προϋπηρεσία? Να αποκλησουμε από διορισμό έναν τελειόφοιτο που πραγματικά είναι αστέρι σε παιδαγωγικά, γνωστικό, και διδακτικό στυλ?
Σε κάτι κλάδους από ό,τι είδα δεν ήταν ούτε 1:22. Ήταν χειρότερη αναλογία.
Σημείωσε πως μόνο η μειοψηφία των διορισμών γινόταν μέσω ΑΣΕΠ. Αν όλοι οι διορισμοί γίνονταν μέσω ΑΣΕΠ, αυτή η "φρικτή" αναλογία θα ήταν περίπου 1: 7 για μόνιμο διορισμό και 1: 3 για αναπλήρωση...
+++++ ακριβώς, το 60-40 υπέρ ΑΣΕΠ είχε γίνει 20-80 υπέρ πινάκων για διορισμούς, γιατί να μην πήγαιναν και να πηγαίνουν από εδώ και στο εξής 100% μεσω ΑΣΕΠ?
Και τώρα τα θυμηθήκατε όλα αυτά για διορισμούς που γίνονταν τόσα χρόνια από πίνακες προυπηρεσίας χωρίς ΑΣΕΠ (ΠΔΣ, ενισχυτική, θεατρική αγωγή, προυπηρεσία σε χώρες της ΕΕ, ολυμπιακή παιδεία ...), πολύτεκνους, άλλες ειδικές κατηγορίες, και δε συμμαζεύεται; Τόσα χρόνια πού είσασταν; Θέλετε τώρα να γίνει γραπτός ΑΣΕΠ, για να μην αποκλειστούν οι νεότεροι συνάδελφοι που είναι "αστέρια". Κι εγώ θέλω, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, για να δοθεί η ευκαιρία στους νεότερους να δοκιμάσουν και για να μη βρίσκουν οι παλιότεροι άλλες δικαιολογίες για τη μη επιτυχία τους σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ! Δε μου λέτε, όμως, όσοι έχουν διοριστεί μέχρι σήμερα είναι "αστέρια" και "φωστήρες" και κάνουν τέλειο μάθημα στους μαθητές, ενώ όσοι είναι αναπληρωτές είναι μετριότητες; Τώρα σας έπιασε ο πόνος για αξιοκρατία και ποιοτικούς εκπαιδευτικούς, τώρα που σταμάτησαν οι διορισμοί και οι προσλήψεις γίνονται με το σταγονόμετρο; Πολύ ετεροχρονισμένο και υποκριτικό! Κανείς απ' τους διορισμένους (πολλοί εκ των οποίων είναι κι άσχετοι εντελώς) δε θα απολυθεί, αντιθέτως μένουν εκτός σχολείων οι έχοντες τίτλους, δεύτερα πτυχία και μεταπτυχιακά, επειδή, όταν έπρεπε να φωνάξετε για τα αυτονόητα, μένατε άπραγοι και θεωρούσατε πως αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθείτε!
Δε καταλαβαίνω προς τι η επίθεση? Τα ίδια υποστηρίζουμε και οι δυο νομίζω
Κι ότι είναι αστέρι στα παιδαγωγικά και στο γνωστικό τα διαγιγνώσκει ο ασεπ σε 8 ώρες; Μπράβο ο ασεπ!!!
Οχι βέβαια. ..το καταδεικνύει το γραφείο του βουλευτή, οι πελατειακές σχέσεις, οι κλειστές ομάδες, οι κλειστοί σε συμφέροντα σύλλογοι, η πδσ, η σιβιτανιδειος σχολή, η πλαγιά εππαικ, και το σύστημα επιλογής προσώπων για διορισμό και αναπλήρωση που επιλεγεί ότι του προσφέρεις με έντεχνο τρόπο. Ευχαριστώ για την πασά που μου έκανες φιλικά πάντα
Η γνωστή καραμέλα για την προυπηρεσία.Μόνο στπ ερώτημα δεν απαντάς....
Νομίζω πως σου απάντησα ποιος καταδεικνύει στο ποιος είναι αστέρι, αφού δε το κάνει ο ΑΣΕΠ
Και πως δηλαδή κρίνουμε αυτούς που διδάσκουν αυτούς που 8,9,10 χρόνια τώρα; είναι βύσματα όλοι, απέντησαν απο βουλευτικά γραφεία την προυπηρεσία από το παράθυρο κτλπ. Αν αυτός δεν είναι παραλογισμός, τότε ποιος είναι;