0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για νέο ΑΣΕΠ δεν προλαβαίνουν τώρα πιστεύω.Αν διορίσουν του χρόνου μόνιμους, θα ισχύουν οι διαγωνισμοί που έχουν γίνει ήδη.
Μοριοδοτηση επιτελους αμην και ποτε. Δεν γινετε να συνεχιζετε αυτο το τραγελαφικο συστημα. Απολυμενοι ιδιωτικου ανθρωποι που δεν εδωσαν ποτε ασεπ πολυτεκνοι μπροστα σε εναν πινακα που παραμενει κολημενος εσω και 7 χρονια. Να μοριοδοτηθουν ολα! Και αυτο να γινει αμεσα. Δεν μπορει να εισαι πανω στον πινακα και να πηγαινεις στο νησακι και ο 1200 να πηγαινει στη πρωτη του επιλογη.Ωσ εδω!
Αυτό δεν είναι το χειροτερο.Το χειροτερο είναι να εχεις περασεις σε ΑΣΕΠ και να μην εχεις παει αναπληρωτηςς ποοτε και να πηγαινουν οοοολοι οι από πανω με κανενα ΑΣΕΠ χροοονια τωωωρα!Ως Εδώ λοιπον!
οι επτυχοντες η οι επιλαχοντες? και ποιανου διαγωνισμου? και τι θα γινειμε αυτους που εχουν και προυπηρεσια και ασεπ? να δουμε τι θα πει το ΣΤΕ?