0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω.Με τον ΑΣΕΠ 2008 σε ολες τις ειδικοτητες υπαρχει ενα αναλογο 60-40.Δηλ οσοι ηταν τυχεροι μεχτι τωρα διοριστηκαν ειτε με το 60 ειτε με το 40.Οι υπολοιποι που δεν προλαβαν λογω δημοσιονομικης κρισης και βγηκε και η αποφαση του ΣΤΕ, απο δω και περα θα διοριστουν, οποτε διοριστουν, μονο οι του 60%.Το υπολοιπομενο 40% στον καιαδα.Και ρωταω εγω τωρα ...........δεν ειναι αδικο π.χ σε μια ειδικοτητα να προλαβαν να διοριστουν 35 ατομα με το 40% και οι υπολοιπομενοι 7 να μην διοριστουν καθολου?κατα το δοκουν δηλ ο νομος του 40%??
Παιδια συγνωμη που γραφω εδω με πηραν αναπληρωτρια κυκλαδες και πηραν ατομα πιο κατω απο εμενα αχαια,φθιωτιδα,ηλεια που τα ειχα δηλωσει κ εγω πιο πριν απο κυκλαδες.Τι κανω; Που απευθυνομαι ;Υπουργειο η στη δευτεροβαθμια της καθε περιοχης!
Όταν λες με ΑΣΕΠ εννοείς με νέο διαγωνισμό ΑΣΕΠ ή με προσμέτρηση της βαθμολογίας του ΑΣΕΠ του 2008?
Σαφεστατα νεο διαγωνισμο....
Σαφεστατα νεο διαγωνισμο....οι του 2008 αν δικαιωθουν μονο δικαστικα και για αυτο καλως ξεκινησανε την διαδικασια... ουτως η αλλως με τον διορισμο των φεκ ληγει και επισημα ο διαγωνισμος του 2008 και οποιες εκκρεμοτητες.
Νεος διαγωνισμός δε νομίζω να γίνει.Προσανατολίζονται σε μοριοδότηση τύπου ΑΣΕΠ και όχι εξετάσεις,το έχει πει και ο υπουργός Παιδείας.
ποιος το λέει αυτό πως θα γίνει νέος γραπτός ασεπ; κάτσε να δούμε τι θα έχει μέσα η ατζέντα του διαλόγου και αν συμπεριλαμβάνει και το σύστημα διορισμών... μάλλον πάμε για δρομολόγηση νέου συστήματος....με ασεπ εποπτεία προσόντων κι όχι με γραπτό αναγκαία όπως είχε πει και η νομική σύμβουλος του υπουργείου παιδείας στις συζητήσεις...