0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκτός κι αν και οι δύο λένε το ίδιο κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε
Μίλησα με τον ίδιο το δικηγόρο πριν από λίγο.Σας λέω τι μου είπε:αυτό που κερδήθηκε είναι ότι: από την επόμενη χρονιά οι πίνακες θα συνταχθούν με βάση τους επιτυχόντες των ΑΣΕΠ. Ποιους ΑΣΕΠ δε μου διευκρίνισε-γιατί δεν ξέρει.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙ
Σου φαίνονται για ίδια;;;;
κι αν αλλάξει το σύστημα στο ενδιάμεσο;
Κολλυρης: Το ΜΕΤΑ
Κολλύρης: Και του χρόνου το σύστημα θα είναι το ίδιο. Χατζηφώτης: Του χρόνου το σύστημα θα είναι διαφορετικό και οι πίνακες θα απαρτίζονται από επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Αυτά που έχουν πει είναι αντικρουόμενα. Τώρα αν δεν εκφράστηκαν σωστά και άλλα εννοούσαν, κακό του κεφαλιού τους. Δικηγόροι είναι, η δουλειά τους είναι να είναι ακριβείς στις εκφράσεις τους και θα έπρεπε να ξέρουν ότι το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για πολύ κόσμο. Ένας σωστός και αξιοπρεπής δικηγόρος λοιπόν, θα πρόσεχε πολύ τις φράσεις του. Ένας από τους 2 (ή και οι 2) δεν το έκαναν. Και ακόμα περιμένουμε να μας δώσουν την απόφαση... Είτε την έχουν τυπωμένη, οπότε ας τη σκάναραν και ας την έστελναν, είτε την έχουν ηλεκτρονικά, οπότε ας την έστελναν, είτε δεν την έχουν, οπότε μιλάνε χωρίς να την έχουν δει;;;;
Στη συγκεκριμένη δίκη, ο Κολλύρης εκπροσωπεί τους έχοντες μόνο προϋπηρεσία. Το τί κάνει σε άλλες δίκες είναι αδιάφορο.
Καθόλου αδιάφορο. Trust no kolliris. Εκπροσωπεί τους πάντες. Αντικρουόμενα συμφέροντα... Όχι πως ο άλλος είναι καλύτερος. Ωστόσο εκπροσωπεί σταθερά και με συνέπεια τα συμφέροντα μιας ομάδας. Κοντός ψαλμός...
Εγω ετοιμαζω προσφυγη. Ο Ασεπ που ειναι εν ενεργεια ειναι αυτος του 2008. Οποιοσδηποτε αλλος ειναι αδυνατον να συγκριθει. Διαφορετικα θεαματα και αυτο φανηκε απο τον αριθμο των ατομων που περασανε τη βαση σε ολους τους κλαδους! Δεν μπορουν να συγκρινουν διαφορετικους διαγωνισμους με διαφορετικα κριτηρια!