0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή τα πράγματα είναι απλά, δεν κάνει ποτέ ασεπ και διορίζει όποιον θέλει.
Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Αν η απόφαση λέει "τελευταίος ΑΣΕΠ", τότε τελευταίος είναι του 2008. Πιστεύω πάντως ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα κάνουν νέο ΑΣΕΠ. Τώρα πότε θα τον κάνουν, δε ξέρω. Δε γίνεται αυτό που λες. Αν ισχύει το να προτάσσονται οι επιτυχόντες του 2008, θα είναι γιατί το λέει η απόφαση του ΣτΕ. Το ΣτΕ στην 527 λέει ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση διαφορετικών ΑΣΕΠ, για αυτό και το 24μηνο + ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΕΠ είναι αντισυνταγματικό (+ το ότι δε μπορεί να προτιμάς έναν που έχει γράψει 55.01 έστω και στον τελευταίο ΑΣΕΠ επειδή έχει 24 μήνες προϋπηρεσία, από έναν που έγραψε καλύτερα). Άρα δε μπορεί μια απόφαση του ΣτΕ να αναιρεί μια άλλη απόφαση του ΣτΕ και να λέει πίνακας όλων των επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Αυτό που ίσως θα μπορούσε να λέει, είναι μια στήλη ΑΣΕΠ που να έχει ΝΑΙ ή ΟΧΙ και να αφαιρεθούν τα μόρια από τη βαθμολογία των ΑΣΕΠ. Αλλά δε ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό.Εδώ αν γίνει πάντως, δε θα είναι από λόμπι. Πίστεψε με, το υπουργείο δε νομίζω να θέλει αλλαγή του συστήματος αναπληρωτών (αν και ίσως συμφέρει οικονομικά), λόγω των λόμπι που λες. Εδώ θα είναι λόγω δικαστικής απόφασης. Αν ήταν ισχυρό λόμπι οι ΑΣΕΠίτες, δε θα έτρεχαν στα δικαστήρια. Θα περνούσαν αυτά που θέλουν με πίεση στην εξουσία.
Εδώ αν γίνει πάντως, δε θα είναι από λόμπι. Πίστεψε με, το υπουργείο δε νομίζω να θέλει αλλαγή του συστήματος αναπληρωτών (αν και ίσως συμφέρει οικονομικά), λόγω των λόμπι που λες. Εδώ θα είναι λόγω δικαστικής απόφασης. Αν ήταν ισχυρό λόμπι οι ΑΣΕΠίτες, δε θα έτρεχαν στα δικαστήρια. Θα περνούσαν αυτά που θέλουν με πίεση στην εξουσία.
Το υπουργείο το συμφέρει να αλλάξει το σύστημα για οικονομικούς λόγους. Οι περισσότεροι πλεον απο εμάς είναι Ε0 - Ε1 στην βαθμίδα, χώρια ζητάμε και διορισμό μετα απο 8+ χρόνια στην Εκπαίδευση. Θα το συνέφερε να μας φάει και την προϋπηρεσία και τις επιτυχίες ΑΣΕΠ ώστε να "δόσει ευκαιρίες σε νέους¨" μηδενικής προϋπηρεσίας.Όσο για τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ διαισθητικά και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ισχυρο λόμπι. Γιατι άλλωστε οι περισσότεροι λένε "80 γνωστικό - 78 Παιδαγωγικά".Άλλοι είναι που προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να μπουν στην εκπαίδευση και διαπλέκονται ...
Το υπουργείο το συμφέρει να αλλάξει το σύστημα για οικονομικούς λόγους. Οι περισσότεροι πλεον απο εμάς είναι Ε0 - Ε1 στην βαθμίδα, χώρια ζητάμε και διορισμό μετα απο 8+ χρόνια στην Εκπαίδευση. Θα το συνέφερε να μας φάει και την προϋπηρεσία και τις επιτυχίες ΑΣΕΠ ώστε να "δόσει ευκαιρίες σε νέους¨" μηδενικής προϋπηρεσίας.Όσο για τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ διαισθητικά και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ισχυρο λόμπι. Γιατι άλλωστε οι περισσότεροι λένε "80 γνωστικό - 78 Παιδαγωγικά".Άλλοι είναι που προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να μπουν στην εκπαίδευση και διαπλέκονται ...@portokali Μαζεύεις ψήφους για τον Παριζα? Δείτε και οι υπόλοιποι τι εννοώ για διαπλοκή. Δεν έχουν ότε την νοημοσύνη να κρυφτούν.
Το υπουργείο το συμφέρει να αλλάξει το σύστημα για οικονομικούς λόγους. Οι περισσότεροι πλεον απο εμάς είναι Ε0 - Ε1 στην βαθμίδα, χώρια που ζητάμε και διορισμό μετα απο 8+ χρόνια στην Εκπαίδευση. Θα το συνέφερε να μας φάει και την προϋπηρεσία και τις επιτυχίες ΑΣΕΠ ώστε να "δόσει ευκαιρίες σε νέους¨" μηδενικής προϋπηρεσίας.Όσο για τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ διαισθητικά και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ισχυρο λόμπι. Γιατι άλλωστε οι περισσότεροι λένε "80 γνωστικό - 78 Παιδαγωγικά".Άλλοι είναι που προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να μπουν στην εκπαίδευση και διαπλέκονται ... @portokali Μαζεύεις ψήφους για τον Παριζα? Δείτε και οι υπόλοιποι τι εννοώ για διαπλοκή. Δεν έχουν ούτε την νοημοσύνη να κρυφτούν.
δεν ξέρω για τι μιλάς; σήμερα μιλήσανε τα δικαστήρια... ασεπ γραπτός μετράει ο τελευταίος και εδώ μετράει του 08...εγώ έχω ασεπ 08...εσύ;
Έχω ΑΣΕΠ¨2008 (Περίπου 70) . Αλλά δεν είμαι τόσο μαλάκας ώστε να κοιτάω μόνο την πάρτη μου. Υπάρχουν για χρόνια αδικημένοι επιτυχόντες απο το 1998 και μετά που βλέπαν να διορίζονται άλλοι αντι για αυτούς.
Παιδιά η απόφαση είναι για αναπληρωτές. Για διορισμό, ας προσφύγουν οι επιτυχόντες από το 1998 και μετά που λες που εντάσσονται στο 40% που βγήκε αντισυνταγματικό και θα έπρεπε να αποδίδεται στον ΑΣΕΠ και να διεκδικήσουν το διορισμό τους. Έχουν ήδη γίνει τέτοιες προσφυγές.
έχω 3 ασεπ με επιτυχία και στον τελευταίο κλάταρα, σε απλά ελληνικά, και δεν έγραψα καλά,κατά αυτούς. άσε που οι απαντήσεις ήταν διφορούμενες... τέλος πάντων, όσο κοιτάμε μόνο την πάρτη μας, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας...χωρίς παρεξήγηση...
Νευράκια Νευράκια?
Ρε trustnoone αυτή η μάχη γίνεται για το ποιος θα πάει αναπληρωτής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν νοήμων άνθρωποι που νομίζουν ότι θα γίνουν μαζικοι διορισμοί με τα υπάρχοντα οικονομικά της χώρας και το πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί.