0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.ipaideia.gr/erxontai-45-737-proslipseis-se-paideia-igeia-kai-topiki-autodioikisi-to-2016.htmΘα προσληφθούν 10.000 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο διαγωνισμός δεν θα είναι γραπτός αλλά θα βασίζεται στο σύστημα μοριοδότησης που θα περιλαμβάνει την προϋπηρεσία, την επιτυχία σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, τα πτυχία-μεταπτυχιακά, τις γλώσσες, τις ειδικεύσεις (παιδαγωγική επάρκεια) και την οικογενειακή κατάσταση.Αυτό πάλι τι είναι καινούριο φρούτο ξέρει κανείς κάτι?
Αυτό είναι το λογικό και αυτό που κάποιοι προσπαθούμε να εξηγήσουμε χρόνια τώρα σε όσους ονειρεύονται διαγωνισμούς παπαγαλίας για να μπουν σε τάξη...Δεν γίνεται κάποιον με μεταπτυχιακο-διδακτορικό-ξένες γλώσσες-γνώση των υπολογιστών και προϋπηρεσία να τον βάλεις να διαγωνιστεί σε διαγωνισμό παπαγαλίας (=γραπτός ΑΣΕΠ) με ένα παιδάκι 21-22 χρονών...Αν κάποιος με τόσα πολλά προσόντα θέλει να μπει σε τάξη και να διδάξει για 700
Γιατι τα παιδακια των 22 χρονων δεν μπορει να εχουν μεταπτυχιακο,ξενες γλωσσες και διπλωμα πληροφορικης;
Αλλα εγω τι να ξερω,ενας απλος παπαγαλος ειμαι...Σε ολο το Δημοσιο 750 παιρνουν για αρχη.Αρα,αυτος που πρεπει να ευχαριστει για την τυχη του ειναι ο προσληφθεις.
Δεν ξέρω την ειδικότητά σου, αλλά στη Φυσική στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ μόνο παπαγαλία δεν ήθελε.
''Το στειρο πλαισιο'' καλεισαι να το διδαξεις ΟΕΟ