0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια μικρή παρατήρηση για τους "προσοντούχους".Η θέση του εκπαιδευτικού έχει σαν προαπαιτούμενα το βασικό πτυχίο και την παιδαγωγική επάρκεια.
Αυτό είναι το λογικό και αυτό που κάποιοι προσπαθούμε να εξηγήσουμε χρόνια τώρα σε όσους ονειρεύονται διαγωνισμούς παπαγαλίας για να μπουν σε τάξη...Δεν γίνεται κάποιον με μεταπτυχιακο-διδακτορικό-ξένες γλώσσες-γνώση των υπολογιστών και προϋπηρεσία να τον βάλεις να διαγωνιστεί σε διαγωνισμό παπαγαλίας (=γραπτός ΑΣΕΠ) με ένα παιδάκι 21-22 χρονών...Αν κάποιος με τόσα πολλά προσόντα θέλει να μπει σε τάξη και να διδάξει για 700
Πολλά++±+±++++++++++++++++++++++++++++Επιτέλους μια άλλη άποψη............γεμισαμε υπέρμαχους του ΑΣΕΠ και της νομικής βεβαίως......και το ειρωνικό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καν επιτυχία... χωρια τους επιτυχόντες του 2008 που θεωρούν ότι προηγούνται.....εξαιρούνται φυσικά οι δείκτες του 08.....…
Πολλα μπραβο.Ειδικα στην επιστημονικοτητα του λογου και στη λεπτοτητα της εκφρασης.Αυτο σημαινει ''εξελιξη στο επιστημονικο πεδιο''.
.....που να περισσέψει επιστημονικότητας από εσένα....την πήρες όλη επάνω σου....μπαγασα....χαλαλι
χα χα χα.Ομοιος ομοιω...Μην μου αλλαζεις το φυλο γιατι μονο τοτε μπορω να κανω αυτο που μου υποδεικνυει ο φιλτατος με την εφημεριδα...χα χα χα
Κι εμενα τι με φοβεριζεις; χα χα χα .Τον κυριο,που λεει και μια ταινια''μια Ιταλιδα απο την Κυψελη''Διοριστεα ειμαι.Τρουπωσα.
γεμισαμε υπέρμαχους του ΑΣΕΠ και της νομικής βεβαίως......
Και δυστυχώς για τους υπέρμαχους της αποστήθισης, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει και το συγκριτικό στοιχείο δομών της εκπαίδευσης όπου η επιλογή των καθηγητών γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια σε σχέση με την τυπική εκπαίδευση που είναι στελεχωμένη με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. Μέρα με τη νύχτα.