0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κατάλαβα καλά , όταν με το καλό γίνουν διορισμοί , με Ασεπ αλλά χωρίς νέο γραπτό διαγωνισμό , πρακτικά δεν θα μπορεί να διεκδικήσει διορισμό ένας που πήρε πτυχίο την τελευταία οκταετία αφού δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει γραπτό διαγωνισμό , σωστά ; Αυτό δεν πάει κόντρα σε βασικές αρχές του συντάγματος ; Μήπως στο μέλλον υπάρξουν νέες δικαστικές προσφυγές γι αυτό ;
Εξαρτάται από την βαρύτητα και από το τι θα μετρήσει.
Eτσι.Στο νησι δεν πας για τουρισμο.Αν εχεις φιλοτιμο,εχεις. Ειτε σε φροντιστηριο ειτε σε σχολειο στη μεση του πουθενα.
Κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας με την ίδια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό είτε βρισκόμαστε στο νησί είτε στο φροντιστήριο. Άλλο η γνώμη σου, άλλο η αλήθεια λοιπόν.
Να πω και κάτι άλλο, γενικό, για τις προσφυγές που πετάν στον αέρα κάποιοι και που οδηγεί σε φαινόμενα σαν τα φετινά, που νόμιζαν ότι θα μπλοκάρουν τους πίνακες αναπληρωτών και τελικά έχουν διοριστεί περισσότεροι αναπληρωτές από ποτέ
Μα όπως και αν είναι η βαρύτητα σε προϋπηρεσία και παλιές επιτυχίες σε γραπτό διαγωνισμό , αυτός που πήρε πτυχίο τα τελευταία 8 χρόνια δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο .
Νομίζω πως οι πολέμιοι του Ασέπ φαίνονται.Τυχαίο;Δεν νομίζω.
Πάντως η δική μου τοποθέτηση είναι Ασέπ και 24μηνη προϋπηρεσία αποκτηθείσα αξιοκρατικά.Μπορεί αυτό στο εξής να μην με συμφέρει αλλά θέλω να είμαι δίκαιη.