0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η γνώμη είναι γνώμη και είναι σεβαστή... Επί της ουσίας, τώρα, αυτά που εκφράζει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ! Αν είναι έτσι να βάλουμε "τέλος δημόσιου σχολείου" ΜΟΝΟ σε όσους έχουν ένα τουλάχιστον παιδί που φοιτά σε δημόσιο σχολείο.....Κύριοι της "αριστεράς" μου φαίνεται ότι κάνετε μόνο για αντιπολίτευση...Υ.Γ. Φαντάζεστε να το πρότεινε αυτό στέλεχος της κυβέρνησης πριν 2 χρόνια; Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κήρυττε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο....
Κάθεστε τώρα και ασχολείστε με το τι λέει ο Τριανταφυλλίδης, επί χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΕΤ3 και παντελώς άσχετος με τα εκπαιδευτικά θέματα...
Κι ομως ειναι εκπαιδευτικος ΠΕ02 που διοριστηκε με επετηριδα , το αιρετικο "οχι στην επετηριδα" ομως λιγο δυσνοητο.
Οσοι είναι διοριστέοι/επιτυχόντες ΑΣΕΠ έχουν αξιολογηθεί. Να αξιολογηθούν όσοι απέκτησαν προϋπηρεσία και διορίστηκαν με αδιαφανείς κομματικες προσλήψεις σε ΠΔΣ-Σιβιτανίδειο-οαεδ και ανέβηκαν στον πίνακα ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ. Κάποτε που μολις είχα τελειώσει το πανεπιστήμιο και προετοιμαζόμουν για τον πρώτο μου ΑΣΕΠ συζητουσα με κάποιον που μου συστήθηκε ως συναδελφος και μιλούσαμε για το δημόσιο. Τον ρώτησα λοιπόν πώς διορίστηκε και αν έδωσε ΑΣΕΠ. Η απάντηση του ήταν οτι είχε βίσμα και μπήκε αναπληρωτης στη Σιβιτανίδειο οποτε και δεν μπηκε στη διαδικασία. Κάπως έτσι οι πολλοί σε αυτή τη χώρα τρώνε το παλούκι και οι λίγοι και εκλεκτοί τρώνε στην υγειά των πολλών.....
Τέλος λέμε στο πελατειακό κράτος! Τα 'παμε και τα συμφωνήσαμε.http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=308187&artTitle=oloklirothike_to_ypourgiko_symvoulio__symfonithike_na_mpei_telos_sto_pelateiako_kratos_Την ίδια ώρα...http://www.liberal.gr/arthro/28527/politiki/2016/kai-i--xaderfi-tou-k-tsipra--dioristike-sto-dimosio.html
Οσοι είναι διοριστέοι/επιτυχόντες ΑΣΕΠ έχουν αξιολογηθεί.
Προφανώς η επιτυχία σου στον ΑΣΕΠ δεν σε βοήθησε να καταλάβεις ότι η αξιολόγηση που θα γίνει αφορά όλο το προσωπικό, και όχι δεν θεώρησε ότι έχεις αξιολογηθεί για το έργο που προσφέρεις επειδή διορίσθηκες με ΑΣΕΠ.