*

Αποστολέας Θέμα: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 133358 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4153
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 09, 2015, 11:13:36 pm »
portokali, δεν ευσταθούν όλα αυτά! Εντάξει, ο Κουράκης λέει ότι οι διπλη μοριοδότηση των ετών 2010-2014 θα άλλαζε την σειρά στους πίνακες. Η επιπλέον μοριοδότηση και των δυσπρόσιτων με 9 και 10 μόρια το σχολικό έτος 2014-2015 δεν θα την αλλάξει; Ο νόμος του Λοβέρδου αναφέρεται σε διπλή μοριοδότηση στα δυσπρόσιτα των 11 και 12 μορίων στην βθμια. Επιπλέον ο νόμος του Λοβέρδου αναφέρεται σε διπλή μοριοδότηση στα πλαίσια του νόμου 3848 που προέβλεπε ένα και μοναδικό πίνακα.

Κατά την γνώμη μου αυτά δεν γίνονται και ο Κουράκης σύντομα, θα έχει να αντιμετωπίσει νομικές προσφυγές των αδικημένων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:28:09 »

Αποσυνδεδεμένος portokali

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2425
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 10, 2015, 07:52:40 am »
portokali, δεν ευσταθούν όλα αυτά! Εντάξει, ο Κουράκης λέει ότι οι διπλη μοριοδότηση των ετών 2010-2014 θα άλλαζε την σειρά στους πίνακες. Η επιπλέον μοριοδότηση και των δυσπρόσιτων με 9 και 10 μόρια το σχολικό έτος 2014-2015 δεν θα την αλλάξει; Ο νόμος του Λοβέρδου αναφέρεται σε διπλή μοριοδότηση στα δυσπρόσιτα των 11 και 12 μορίων στην βθμια. Επιπλέον ο νόμος του Λοβέρδου αναφέρεται σε διπλή μοριοδότηση στα πλαίσια του νόμου 3848 που προέβλεπε ένα και μοναδικό πίνακα.

Κατά την γνώμη μου αυτά δεν γίνονται και ο Κουράκης σύντομα, θα έχει να αντιμετωπίσει νομικές προσφυγές των αδικημένων.
δυσπρόσιτα είναι τα σχολέια από 9 και επάνω έτσι μας είπαν από υπουργείο, ΟΛΜΕ και από δδε στην οποία ανήκει το 9αρι σχολέιο όπου είμαι. Κι αυτά είναι γνωστά από τον περασμένο Σεπτ...Τα 11 αρια 12 άρια αφορούσαν την περίπτωση που γινόταν  διαγωνισμός ΑΣΕΠ ....ο νόμος Λοβέρδου καταργήθηκε...
Παράθεση
Με αφορμή ερωτήματά σας,σχετικά με τη μοριοδότηση της προυπηρεσίας των αναπληρωτών και για το τι ισχύει σχετικά με τον διπλασιασμό των μορίων στα δυσπρόσιτα,σας ενημερώνω για τα εξής:
1.Η προυπηρεσία αναπληρωτή εκπαιδευτικού ,σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ 6 του Ν3255/2004 ,υπολογίζεται ,από το σχολ.έτος 2005-06 και μετά ,με ένα μόριο για κάθε μήνα.
2.Σύμφωνα με τον Ν3391/2005 άρθρο 9 παρ 3 η υπηρεσία των προσωρινών αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες λογίζεται από το σχολ. έτος 2002-2003 και εφεξής στο διπλάσιο.
3.Ο Ν3848 /2010 σταμάτησε την τροφοδότηση των πινάκων με προυπηρεσία από 30/6/10 και εφεξής.
4.Ο Ν 4283/14 αναγνωρίζει την προυπηρεσία από 1-9-12 και μετά.
5.Η ρύθμιση που ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας, "ξεκλειδώνει "τους πίνακες από 1-9-10 και μετά και η προυπηρεσία θα υπολογίζεται πλέον όπως προβλέπουν οι Νόμοι 3255 και 3391 για τα δυσπρόσιτα,με εξαίρεση τον μη διπλασιασμό της προυπηρεσίας στα δυσπρόσιτα από το 10 έως το 14(σχολικά έτη εννοείται).
6.Ο διπλασιασμός της προυπηρεσίας στα δυσπρόσιτα ,αλλά και στα απομακρυσμένα σχολεία Θ και Ι κατηγορίας ισχύει από το 2014-15 κανονικά
https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=ts

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3391_05.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2015, 08:23:40 am από portokali »

Αποσυνδεδεμένος lilium1990

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 1059
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 10, 2015, 08:57:26 am »
μόνο γι αυτό ποσφυγές για τα διπλά μόρια; και το αναδρομικό άνοιγμα σηκώνει προσφυγες και το ξέρετε.

Αποσυνδεδεμένος portokali

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2425
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 10, 2015, 09:04:46 am »
περιμένετε να δείτε τι τυχη θα έχει ο 3848....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:28:09 »

Αποσυνδεδεμένος portokali

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2425
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 10, 2015, 09:38:46 am »
Παράθεση
Πρόταση Τροπολογίας

 
για το ζήτημα υπολογισμού προϋπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Η παράγραφος 4 του άρθρου 5Α του Ν.3848/2010 (Α’ 71), προτείνεται να αντικατασταθεί ως εξής:
«4. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών, όπως αυτοί ίσχυαν μέχρι τη δημοσίευση του Ν.3848/2010 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, συνεχίζουν να τροφοδοτούνται από 1.9.2010 με στοιχεία προϋπηρεσίας. Ειδικά, κατά την προσμέτρηση αυτή, ο χρόνος πραγματικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που έχει διανυθεί κατά το χρονικό διάστημα 2010-2014 και εντεύθεν σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες σχολικές μονάδες λογίζεται στο  διπλάσιο. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών τροφοδοτούνται από το ανωτέρω χρονικό διάστημα με τα στοιχεία προϋπηρεσίας από το σχολικό έτος 2015-2016».
Αιτιολογική έκθεση:
Με την ως άνω ρύθμιση πληρείται η εφαρμογή των αρχών της ισότητας, της ισονομίας και της προστατευμένης εμπιστοσύνης του πολίτη προς τη διοίκηση, μεταξύ των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, επιδιώκεται η άρση των αδικιών που δημιουργήθηκαν με την παύση τροφοδότησης των πινάκων αναπληρωτών που προβλέπονται στο άρθρο 3 του Ν.3848/2010 σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 2 του Ν.3848/2010. 
Η ως άνω προταθείσα διάταξη αποκαθιστά τη δικαιοσύνη στον τρόπο κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στους πίνακες που προβλέπονται στο άρθρο 3 του Ν.3848/2010 όπως και στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών καθώς δε διαχωρίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε τρεις κατηγορίες (υπηρετήσαντες έως το 2010, υπηρετήσαντες την περίοδο 2010-2014, υπηρετούντες από το 2014 και εφεξής) και στη μοριοδότησή τους σε ενδεχόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ καθώς αυτή δε θα γίνει με τα διαφορετικά κριτήρια βάσει τριών διαφορετικών νόμων.
Οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών τροφοδοτούνταν με στοιχεία προϋπηρεσίας έως το σχολικό έτος 2009-2010 σύμφωνα με το Ν.3391/2005 όπου στο άρθρο 9 παράγραφος 3 ορίζεται ότι «η υπηρεσία των προσωρινών αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες λογίζεται από το σχολικό έτος 2002-2003 και εφεξής στο διπλάσιο» επομένως οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που κατατάχθηκαν σε αυτούς και είχαν υπηρετήσει σε δυσπρόσιτα σχολεία, έλαβαν διπλής μοριοδότησης. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που υπηρέτησαν κατά τα σχολικά έτη 2010-2014 σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες σχολικές μονάδες είχαν τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Παιδείας αλλά και των συνδικαλιστικών φορέων πως το ‘άνοιγμα’ των πινάκων θα γινόταν με τα ίδια κριτήρια.
Οι ισχυρισμοί ‘περί αιφνιδιασμού’ των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατείχαν υψηλή θέση στους πίνακες αναπληρωτών και κατά τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων απέρριψαν την επιλογή των δυσπρόσιτων σχολείων, είναι αβάσιμοι και αίολοι καθώς γνώριζαν πως αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργείου Παιδείας όπως και των κατά τόπους Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, η κατά προτεραιότητα στελέχωση των συγκεκριμένων μονάδων κατά την πρώτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην οποία και συμμετέχουν δικαιωματικά εκπαιδευτικοί από τις πρώτες θέσεις των πινάκων αναπληρωτών (αρκετοί εκ των οποίων έλαβαν την ηθική και πρακτική ανταμοιβή της διπλής μοριοδότησης για τα έτη πριν το 2010). Το σύνολο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είχε τις σχετικές διαβεβαιώσεις αρμοδίων πως οι πίνακες αναπληρωτών θα τροφοδοτηθούν κατά το άνοιγμά τους με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας σύμφωνα με το Ν. 3391/2005 κατεύθυνση και προς την οποία κινήθηκε –έστω και τμηματικά για τα έτη 2012-2014- η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με τον Ν.4283/2014 με τη σύμφωνη γνώμη των συνδικαλιστικών φορέων γεγονός που ανατρέπει τους ως άνω ισχυρισμούς περί άγνοιας ή αιφνιδιασμού των εκπαιδευτικών.
Ενδεικτικά, σε περίπτωση μη εφαρμογής της ως άνω προταθείσας τροποποίησης θα δημιουργηθεί το φαινόμενο ένας αναπληρωτής εκπαιδευτικός που υπηρετεί τη φετινή σχολική χρονιά (2014-2015) σε δυσπρόσιτο σχολείο να ξεπεράσει στην κατάταξη του πίνακα αναπληρωτών τον αναπληρωτή εκπαιδευτικό που υπηρέτησε πέρυσι (2013-2014) στην ίδια σχολική μονάδα κάτι το οποίο αναντίρρητα αποτελεί κατάφορη αδικία εις βάρος του δευτέρου και παραβιάζει την αρχή της ισότητας.
                                                Θεσσαλονίκη, 8/5/2015
                                                            Με εκτίμηση
Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρέτησαν σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες σχολικές μονάδες κατά τα έτη 2010-2014
            Σαμαράς Σ. Γεώργιος
Αναπληρωτής Εκπαιδευτικός ΠΕ70(Δάσκαλος)


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD#ixzz3ZiOXBpsp
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 745
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 10, 2015, 12:24:13 pm »
Σας διαβαζω που γραφετε διαφορες εκδοχες για τους πινακες και τον τροπο διορισμου.


Ποιος μπορει να μου απαντησει τι θα γινει με καποιες ειδικοτητες που δεν υπαρχει επιτυχια ΑΣΕΠ?Απο αυτους πως θα διορισει?


Τοσες εκδοχες ειπατε......πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να γινει σε αυτην την περιπτωση?



Και κατι αλλο πολυ σοβαρο.

και το 2010 οταν κλειδωσαν οι πινακες ηταν κατα της αρχης και ισοτητας.Σε καποιες ειδικοτητες ηταν μονομερως κλειδωμενοι και εδω και 5 χρονια διοριζονται αλλοι αντι αλλων.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ?????????
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitris_phys

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 289
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 10, 2015, 01:42:53 pm »
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους.
   Αφού ο Κουράκης δεν ήθελε να αλλάξει η σειρά στους πίνακες γιατί τους άνοιξε;
Ποιος θα περίμενε ότι ο Λοβέρδος θα ήταν ποιο δίκαιος από τον Σύριζα που μας κορόιδεψε. Στο τέλος θα αγιοποιήσουμε και τον Λοβέρδο. Αφού δεν θέλουμε να αλλάξει η σειρά στους πίνακες και να τιμήσουμε τους συναδέλφους που πρόσφεραν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν ανοίγουμε τους πίνακες Mister Koyrakis. Και δεν έχουμε και κανένα πρόβλημα με προσφυγές. Πολιτική αλητεία... Από τις πράξεις κρινόμαστε όχι από τις εξαγγελίες. Είδομεν...
Αλλαγή

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 3567
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 10, 2015, 03:50:26 pm »
   Αφού ο Κουράκης δεν ήθελε να αλλάξει η σειρά στους πίνακες γιατί τους άνοιξε;


πότε είπε ότι δεν ήθελε ?

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

  • Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 8048
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 10, 2015, 05:03:14 pm »
Ηθελε ή δεν ηθελε, σημασία έχει πως στα ζάρια παίζουν τους εκπαιδευτικούς χρόνια τώρα
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος dimitris_phys

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 289
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 10, 2015, 05:46:30 pm »
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82

Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά τη διπλή μοριοδότηση, αυτή δεν θα μετράει για τις περιόδους 2010-2012 και 2012–2014. Πρόκειται για τις περιόδους, κατά τις οποίες οι πίνακες είχαν «κλειδωθεί» από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και υπεισέρχετο ο παράγοντας τύχη στην τελική τοποθέτηση των αναπληρωτών, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συνειδητής επιλογής δυσπρόσιτων σχολείων, με στόχο τη μεγάλη μοριοδότηση. Χωρίς τη ρύθμιση αυτή θα μπορούσαν να γίνουν ανατροπές σε βάρος εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να επιλέξουν συνειδητά δυσπρόσιτα σχολεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2015, 05:50:51 pm από dimitris_phys »

Αποσυνδεδεμένος portokali

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2425
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 10, 2015, 06:15:49 pm »
αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα μετά το 14 δεν θα τα μετρήσει
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2015, 06:30:04 pm από portokali »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 3567
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 10, 2015, 06:29:00 pm »
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82

Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά τη διπλή μοριοδότηση, αυτή δεν θα μετράει για τις περιόδους 2010-2012 και 2012–2014. Πρόκειται για τις περιόδους, κατά τις οποίες οι πίνακες είχαν «κλειδωθεί» από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και υπεισέρχετο ο παράγοντας τύχη στην τελική τοποθέτηση των αναπληρωτών, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συνειδητής επιλογής δυσπρόσιτων σχολείων, με στόχο τη μεγάλη μοριοδότηση. Χωρίς τη ρύθμιση αυτή θα μπορούσαν να γίνουν ανατροπές σε βάρος εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να επιλέξουν συνειδητά δυσπρόσιτα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος portokali

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2425
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 10, 2015, 06:33:04 pm »
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82

Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά τη διπλή μοριοδότηση, αυτή δεν θα μετράει για τις περιόδους 2010-2012 και 2012–2014. Πρόκειται για τις περιόδους, κατά τις οποίες οι πίνακες είχαν «κλειδωθεί» από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και υπεισέρχετο ο παράγοντας τύχη στην τελική τοποθέτηση των αναπληρωτών, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συνειδητής επιλογής δυσπρόσιτων σχολείων, με στόχο τη μεγάλη μοριοδότηση. Χωρίς τη ρύθμιση αυτή θα μπορούσαν να γίνουν ανατροπές σε βάρος εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να επιλέξουν συνειδητά δυσπρόσιτα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος dimitris_phys

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 289
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ξεκλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών.
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 10, 2015, 08:13:41 pm »

που το είδες το 1-0 δεν κατάλαβα, καλά τα λέει ο κουράκης, μιλάει για τον διπλασιασμό και μόνο. Αυτό ήταν κίνητρο για να δηλώσεις δυσπρόσιτο.
το άνοιγμα των πινάκων, δηλαδή το να παίρνεις προυπηρεσία για αυτό που δούλεψες είναι απολύτως σωστό είτε αυτά θα έμπαιναν στον 1 πίνακα της διαμάντος είτε στον νέο πίνακα που θα κάνει ο κουράκης.
kinegiros Λάθος μου Κουράκης- Λοβέρδος 1-0, Γιατί αν μετρήσεις τα κουκιά η νέα πατέντα κουράκη ευνοεί πολύ περισσότερους
απότι η πατέντα του Λοβέρδου. Δηλάδη ευνοεί όλους όσους δεν υπηρέτησαν σε δυσπρόσιτα. Απλή και κατανοητή η λογική ΣΥΡΙΖΑ.
   Θα σου απαντήσω και θα σου πω ότι είναι άδικη και αυτή η τροπολογία γιατί εγώ σύμφωνα με το κλείδωμα του ν. 3848 κάθισα 2 χρονάκια και δεν πήγα πουθενά γιατί να με αδικήσει και να ανοίξει τους πίνακες;

 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182595
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 13
Επισκέπτες: 544
Σύνολο: 557

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.049 δευτερόλεπτα. 31 ερωτήματα.