0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέο σύστημα διορισμού που ανακοινώνει ο Κουράκης, χωρίς να γίνονται διορισμοί, μα ποιός ο σκοπός?Να ξεκλειδώσουν οι πίνακες, μα αν δεν ¨ξεκλειδώσουν" οι θέσεις τι έννοια έχει?Μάλιστα αυτός ο "θίασος" ξεκλειδώνει αέρα που δεν κοστιζει και κλειδώνει όμως τις πόρτες για εργασία μειωνοντας ωρες διδασκαλίας με διαφορα προσχήματα.Αυτό το υπουργείο έχει καταντήσει ΄μια αστειότητα.Η Παιδεία μια αστειότητα επίσης. Οι πάντες εναντίον των πάντων.Η νομιμότητα είναι σε τόση έκταση νόμιμη, όσο εξυπηρετεί τους δικούς μας κόπους αλλά όχι του άλλου.Παράνομος ε'ιναι πάντα ο άλλος αλλά ποτέ εμείς οι ίδιοι. Παιδιά χαμηλωστε τους τόνους.
Και στην δευτεροβαθμια δεν υπαρχουν ΑΣΕΠΙΤΕΣ στους κλαδους ΠΕ 17.02 και ΠΕ 17.03................Γιαυτο λεμε οτι υπαρχουν ειδικοτητες που δεν εχουν ΑΣΕΠ και τι μελλει γενεσθαι με αυτους.Οχι οτι δεν εδωσαν ΑΣΕΠ,εδωσαν, αλλα δεν υπαρχουν ουτε διοριστεοι ουτε επιτυχοντες.Υπαρχουν κενες θεσεις.Το 55% (η βαση ) σε αυτες τις ειδικοτητες ειναι το 85% σε αλλες.
Πέστα. Απο τους 72 ηλεκτρολόγους το 2008 διορίστηκαν οι 69 αν θυμάμαι καλά. Δλδ αυτός που έγραψε 53 54 δεν ήταν άξιος? Έστω και για αναπλήρωση? Ο 3848 το προέβλεπε αυτο
Μαζί σου. Εχασα το διορισμό τότε για 1 λάθος απάντηση....έλα λίγο στη θέση μου.
Μαζί σου. Εχασα το διορισμό τότε για 1 λάθος απάντηση...πόντους 700 που δώσαμε λογικά είμαι στους πρώτους 80..έλα λίγο στη θέση μου.Αυτοί οι 10 που απομένουν πάντως δε φαίνονται στον πίνακα. Μήπως βρήκαν άλλου δουλειά και το παράτησαν ?
67 ηταν οι επιτυχοντες το 2008 για 72 θεσεις. Το πιο πιθανο σε ειδικοτητες τετοιες ειναι να παει βασει προυπηρεσιας και οχι βασει ασεπ αφου δεν υπαρχουν επιτυχοντες.
Μερικούς τους προσπέρασε το σύστημα γιατί δεν είχαν κάνει αίτηση τον χειμώνα του 2014. Από τους 10 ξέρω σίγουρα 5 συναδέλφους που ενδιαφέρονται για τον διορισμό τους! Θα ξεκαθαριστεί το καλοκαίρι που θα τους καλέσει για τελευταία φορά. Άρα όσοι ενδιαφέρονται θα κάνουν αίτηση και όταν θα διοριστούν θα φανούν τα ονόματά τους.