0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ενδιαφέρει τί μόρια είχαμε μετά το 2010 τα επόμενα έτη. Υποθέτω ότι αυτά τα στοιχεία δεν τα έχουν δώσει στο κοινό ακόμα και ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να τα μάθουμε έτσι ώστε να μην κάνουμε αίτηση στα τυφλά. Οι πίνακες θα ξεκλειδώσουν και θα διαμορφωθούν ΑΦΟΥ έχουμε κάνει αιτήσεις, κάτι που μου φαίνεται αδικαιολόγητο. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε νωρίτερα κάπως;
ανοιξε θεμα και ρωτα τους μηχανολους μηπως καποιος συναδελφος εχει τιποτα στοιχεια από τον κλαδο σου
Κάποιος προσφέρθηκε και με ρώτησε να του πω πόσα μόρια έχω και πόσα χρόνια δούλεψα ώστε σύμφωνα με κάποιο πρόγραμμα που έχει φτιάξει να μου πει πόσα μόρια έχω σήμερα. Πώς γίνεται αυτό;
Θα πας στο edu.klimaka να δεις όλες τις προσλήψεις απο το 2010-2015 και θα την προσθέσεις στα μόρια του πίνακα στο e-aitisi. Με την προϋπόθεση ότι ο πίνακας θα λειτουργήσει όπως παλιά, το οποιο δεν μας εχει ακομη διευκρινιστεί.
Πρόγραμμα υπολογισμού προϋπηρεσίας ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ONLINE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL: Υπολογισμός Προϋπηρεσίας.xls ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Αν θέλετε να βρείτε πόση προϋπηρεσία έχετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να η λύση! Απλά δηλώστε το πότε διοριστήκατε και πότε απολυθήκατε και θα έχετε -ως εκ θαύματος- την προϋπηρεσία σας σε έτη, μήνες και μέρες. Ρε τι σου είναι η τεχνολογία... 2. Το πρόγραμμα φτιάχτηκε στο Excel, το έσωσα "ως ιστοσελίδα", τσεκάροντας το κουτάκι "Προσθήκη αλληλεπίδρασης". Μετά φόρτωσα τη σελίδα στο "Front Page", έκανα λίγες ρυθμίσεις στο αντικείμενο για να βγάλω το ενσωματωμένο μενού και τις μπάρες που είχε και το αντέγραψα με copy - paste σε μια μορφοποιημένη δική μου σελίδα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημοσιεύει κανείς online αρχεία του Excel που περιέχουν τύπους και αναφορές σε κελιά. 4. Προσοχή όμως!!! Αυτό το πρόγραμμα δουλεύει online μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer της Microsoft. Αν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης διαφορετικής εταιρείας δεν θα μπορέσετε να το τρέξετε. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ : Υπολογισμός Προϋπηρεσίας.xls [/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/q][/font][/q][/q][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
Τελικά τι έγινε με το ξεκλείδωμα των πινάκων;
Φοβάμαι ότι λόγω των γνωστών προτεραιοτήτων, θα πάει πολύ πίσω όλο το νομοσχέδιο. Αναρωτιέμαι αν θα προλάβει να ψηφιστεί και αν έχει γίνει ή προβλέπεται αποδελτίωση των σχολίων της διαβούλευσης. Πάντως ο υπολογισμός της προϋπηρεσίας θα πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως, γιατί και ο Λοβέρδος άνοιξε τους πίνακες για 2 μόνο χρονιές. Είδωμεν...
Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι αν μη τι άλλο φέτος θα κάνουμε χαρτιά και θα δούμε την προϋπηρεσία μας και από το 2012 και μετά ή ενδέχεται να το παγώσουν και αυτό?
http://e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/11320-2015-07-07-09-19-52