0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή ολόκληρο κενό φιλολόγου 25 ώρες θα το μοιράσουμε έτσι;;;το θέμα ειναι ότι κάθε τάξη ειναι ένα τμήμα οπότε για μας ειναι +1,+2 κτλ αντικείμενα οπότε δεν ειναι ότι θα πάρουμε ένα τμήμα ακόμα σε μάθημα που ήδη κάνουμε αλλα ένα ακόμη αντικείμενο!κ τότε ποτέ η διεύθυνση ειναι υποχρεωμένη να στείλει αναπληρωτή;;;; Να το κάνουν παντού αυτο κ να μην παίρνουν αναπληρωτές τότε!!!!!δηλαδη ειναι επίσημο;;;
Είμαι ΠΕ04 Γεωλογίας και εχω 1η αναθεση γεωγραφια. Στο ιδιο σχολειο υπαρχει καθηγητης οικιακής οικονομιας ο οποιος εχει τη γεωγραφια ως 2η ανάθεση. Το γυμνασιο εχει συνολικα 11 τμηματα και προκειμενου "να βγει το πρόγραμμα" με αναγκαζουν να κανω χημεια Α κ
Νομίζω όμως ότι σαν ΠΕ04 έχεις 1η ανάθεση και την φυσική έλλειψει φυσικού ή φυσικού ραδιοηλεκτρολόγου και 1η ανάθεση χημεία ελλείψει χημικού, Οπότε καλύπτεις ωράριο. Ηθικά σκεπτόμενος με την λογική του διεκδικώ μόνο την 1η ανάθεση και ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν δεν σε συμφέρει γιατί ώς Γεωλόγος δεν έχεις και πολλές ώρες αν απορρίψεις φυσική και χημεία αν δεν είσαι σε μεγάλο σχολείο. Επομένως πρέπει να προσαρμοστείς με φυσικές και χημείες γιατί αλλιώς θα ψάχνεις ώρες. Ολα αυτά τα λέω φιλικά γιατι έχω πάει σε σχολεία με τόσο λίγα παιδιά και ξέρω τι είναι να ψάχνεις ώρες. Σε ΤΕΕ κάποιοι συνάδελφοι κανανε μέχρι και υγιεινή κόμης για να συμπληρώσουν ωράριο. Θα παρακαλούσα αν κάποιος δεν ξέρει τη νομοθεσία να μην παραπληροφορεί..... Ο γεωλόγος έχει Α' Ανάθεση γεωγραφία και