0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, αυτό με τις αναρρωτικές το έχετε ξαναδοκιμάσει; Φέτος πήρα οργανική για πρώτη φορά χωρίς να τη ζητήσω, σε νησί που δεν συνδέεται καν απευθείας με το νησί που είναι η οικογένειά μου, και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, αλλά ντρέπομαι κιόλας, να το κάνω αυτό σε σχολείο που δεν με έχουν δει καν! Μήπως τους κακοφανεί και με βάλουν στο μάτι;
Έχετε έννομο συμφέρον να κάνετε αίτηση για απόσπαση. Δεν τίθεται ζήτημα "να σας βάλουν στο μάτι". Οι αποσπάσεις ως υπηρεσιακή μεταβολή υπάρχουν για να συνταιριάζονται οι ανάγκες τις υπηρεσίας με εκείνες του εκπ/κου
Για απόσπαση έχω έννομο συμφέρον, για να προφασίζομαι ασθένεια ενώ είναι προφανές για ποιον λόγο δεν πηγαίνω δεν έχω! Γι' αυτό ρωτάω αν το έχετε ξανακάνει και πώς το πήραν. (Φαντάζομαι ότι αν, ο μη γένοιτο, μας ξανασυμβεί άλλη χρονιά, θα μου έχουν περάσει αυτές οι ευαισθησίες...)
Μπορεί ιδιώτης γιατρός να σου δώσει συνεχόμενη αναρρωτική άδεια 8 ημερών;
Παιδια αν παρω αναρρωτικη κ βγουνε τα αποτελεσματα μεσα σε αυτες τις 4 μερες δηλαδη απο τριτη εως παρασκευη(που θα ειμαι σε αναρρωτικη αδεια),θα πρεπει να παω στο σχολειο της οργανικης μου απο την επομενη δευτερα να περιμενω αντικαταστατη ; η θα παρουσιαστω στο πυσδε αποσπασης;
Ο άδικος νόμος της διαμαντοπούλου λέει ότι πρέπει να περιμένεις αντικαταστάτη.Για κάποιο άρρωστο λόγο, την αννούλα δεν την ενδιέφερε το κενό που προκαλείς στο πυσδε απόσπασης, μόνο το κενό που προκαλείς στο σχολείο της οργανικής σου την ένοιαζε.Θέλει να σου κάνει το καψόνι ο νόμος τη αννούλας, για να σκύψεις το κεφάλι και να παρακαλάς διευθυντές, αιρετούς και παρατρεχάμενους..