0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς.
Ρε παιδιά έλεος...αν δεν μπορείς να πας λόγω οτιδήποτε (έξοδα, παιδια κλπ) πήγαινε στην πλησιέστερη Διεύθυνση...σας χαρίζουν γαίδαρο και τον κοιτάζετε στα δόντια
Τι θα πει δύναμαι ή δεν δύναμαι???Εάν εγώ λέω ότι δεν δύναμαι και ο προιστάμενος λέει ότι εγώ δύναμαι και έπρεπε να πάω τι γίνεται???Είμαι καλυμμένη?Τι ανακοινωση είναι αυτή?Και γιατί αν βγουν αύριο οι αποσπάσεις δεν μας είπαν απλά να παρουσιαστούμε μεθαύριο?
Κοίτα , επειδή και η απόφαση της υπουργού παραβιάζει τον νόμο διαμαντοπούλου, η κατάσταση είναι επίτηδες φλου.Θα πείς εσύ δεν δύνασαι, θα σου πει ότι δύνασαι, μετά εσύ θα πεις ότι ναι μεν αλλά λογώ αυτου δεν δύναμαι...κλπ κλπ.Θα περάσουν έτσι οι μέρες.Μια κατάσταση σαν αυτή περίπου:https://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg
Αν το δούμε αντικειμενικά, όλοι μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα (κάποιο ΚΤΕΛ, καράβι θα εξυπηρετεί) και αύριο να είμαστε στην οργανική, μέχρι τις 10π.μ... Έτσι, λοιπόν, μπαίνουμε στον παραλογισμό... Αν, πάλι, ζητηθεί από κάποια πλησιέστερη ΔΔΕ να ορίσουμε ακριβώς το λόγο του κωλύματος (μάλλον απίθανο),βάζουμε τον οικογενειακό-οικονομικό και τέρμα. Επιπλέον, η ΔΔΕ θα πρέπει να στείλει με τον προσφορότερο τρόπο(δηλ. fax)στην οργανική θέση την πράξη ανάληψης και όχι στον προϊστάμενο.