0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας και καλή δύναμη σε όλους μας.Φέτος ήμουν αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου (23 ώρες τη βδομάδα) στη Δευτεροβάθμια για 6 μήνες.Αυτή η προϋπηρεσία μετράει για τη συγκεκριμένη προκήρυξη και πώς προσμετράται;Θα υπολογίσω μόνη μου τις βδομάδες που δούλεψα και θα τις πολλαπλασιάσω με το 23, για να βρω τις ώρες;Επίσης, η προϋπηρεσία σε εκπαίδευση ενηλίκων προσμετράται;
Η προκήρυξη έχει ένα σημείο διαφοροποίησης σε σχέση με τις παλαιότερες που ΔΕΝ πέρασε απαρατήρητο.Η αίτία διερευνάται...
Για πρώτη φορά κάποιες ειδικότητες (ανεξαρτήτως μορίων που θα διαθέτουν) παραγκωνίζονται αφού έπονται ΟΛΩΝ των αντιστοίχων ανώτερης βαθμίδας... Αν δεν ψαχτεί και συζητηθεί το θέμα, του χρόνου ίσως να περιμένουμε ακόμη περισσότερα...
διαβαζοντας την προκήρυξη που φαίνεται κάτι τετοιο;
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Καλησπερα, δεν μετράει η προυπηρεσία σε ΙΕΚ? Εφ όσων είναι προυπηρεσία στην εκπαίδευση, δε θα πρέπε κάποια μορια να δίνει?
Καλησπέρα!Τα μαθήματα είναι πρωινά ή απογευματινά; Υπάρχει κάπου ο αναλυτικός πίνακας μοριοδότησης;
Πόσο πάει το μαλλί καθαρά την ώρα;
Παιδιά καλημέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας. Είχα κάνει αίτηση στις ΕΠΑΣ για το 2013-2014 και συνέχισα και στο 2014-2015. Τελικά θα προσκομίσω μόνο τη διδακτική εμπειρία του 2014-2015 ή και της προηγούμενης χρονιάς. Ρωτάω γιατί στην πρώτη σελίδα της προκήρυξης γράφει να προσκομίσουμε δικαιολογητικά που αποκτήθηκαν από 21/6/2013-5/7/2015 (δηλ και την διδακτική εμπειρία προηγούμενης χρπονιάς;) Επίσης, τα δικαιολογητικά θα τα επικηρώσουμε;Δηλαδή, αν δεν έχω αποκτήσει κάποιο νέο πτυχίο στο παραπάνω διάστημα, τι δικαιολογητικά θα στείλω; (ανεργία, διδακτική εμπειρία, πτυχίο και οικογενειακής κατάστασης ή εκκαθαριστικό);; Την φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας όχι;Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει!!!