0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης συνάδελφοι ας μη βάλουμε και το χέρι μας στη φωτιά πως οι ΣΕΚ αποτελούν παρελθόν... Υπάρχει πληροφόρηση πως έχουν γίνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν τη κατάθεση προς ψήφιση του πολυνομοσχεδίου... Τα πάντα συνεχίζουν να είναι κινούμενη άμμος...
Οσο για το μοιρασμα...μη σας παραμυθιαζουν οι διευθυντες....ο πρωτος εφοσον ειναι ανεργος πρεπει να συμπληρωσει ωραριο...
Αυτό το έχεις δει κάπου γραμμένο επισήμως; Έχω την εντύπωση πως οι Διευθυντές στην περίπτωση αυτή πράττουν κατα το δοκουν και όπως τους συμφέρει... Στις φετινές οδηγίες πρόσληψης ΠΡΕΠΕΙ οι γνωστοί φωστήρες να το διευκρινήσουν, γιατί απ ότι μαθαίνω, αρκετό "ξύλο" ήδη έχει πέσει...
Alexlion, δε θυμάμαι ακριβώς τι ειπώθηκε, έχω την εντύπωση από το ύφος του διευθυντή ότι δεν είχε σκοπιμότητα να με αποκλείσει. Μου πρότεινε μάλιστα και 2 εναλλακτικές, αλλά και οι 2 ήταν κλεισμένες.Τώρα να πάρω τους διευθυντές των άλλων 2 ΕΠΑΣ και να τους κάνω μπάχαλο το πρόγραμμα, δε μου πάει να το κάνω.Αφού με κάλεσαν πρώτοι, έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν το πρόγραμμά μου όπως νομίζουν. Έτσι δεν είναι;Σε ό,τι αφορά το θέμα της αναγνώρισης προϋπηρεσίας ΕΠΑΣ στους πίνακες αναπληρωτών, θεωρώ κι εγώ ότι είναι ΜΕΙΖΟΝ.Και είναι μεγάλος παραλογισμός να σου λένε ότι θα σε αποκλείσουν τιμωρητικά αν παραιτηθείς από ΕΠΑΣ για να πας αναπληρωτής, λες και φταις εσύ που το Υπουργείο δε μπορεί να κάνει έναν στοιχειώδη προγραμματισμό προσλήψεων, ώστε να μπορείς να επιλέξεις πού θέλεις να δουλέψεις, αλλά και να μη κρεμάς κι αυτούς που σε προσλαμβάνουν με τυχόν παραίτησή σου.Δεν είμαστε εμείς οι ασυνεπείς για να τιμωρηθούμε, αλλά το Υπουργείο!Τουλάχιστον αν αναγνωριζόταν η προϋπηρεσία φαντάζομαι ότι αρκετοί από εμάς θα επιλέγαμε να μείνουμε στις ΕΠΑΣ, ακόμη κι αν μας καλούσαν αναπληρωτές.Τώρα όμως, αν χάσουμε τα μόρια μιας χρονιάς αναπλήρωσης, άντε μετά να προλάβουμε τους άλλους...
Συγγνώμη δεν καταλαβα,τί να μην ζητήσουμε;την αναγνώριση προυπηρεσιας;την ζηταμε εδω και χρόνια αλλά δεν γίνεται τίποτα...μη φοβάστε...ακόμα😊