0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Αρχικά καλή επιτυχία σε όλους μας! Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας...Εμένα με πήραν φέτος πρώτη φορά τον Φεβρουάριο με 51.2 μόρια ως ΠΕ02 ΕΑ. Τώρα με τα νέα προσόντα που πρόσθεσα θα φτάσω στα 66.2. Βλέποντας τις περσινές προσλήψεις, με τόσα μόρια πήραν συνάδελφο στην Α φάση, στη β Θεσσαλονίκης. Σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα με τις προσθήκες και των άλλων συναδέλφων, αλλά είχα την σκέψη ότι θα μπορώ να είμαι μέσα από την Α φάση. Εσείς τι πιστεύετε?
Πιστεύω ότι είναι πολλοί οι παράγοντες! Πρέπει σίγουρα να δούμε τους διορισμούς ώστε να δούμε πόσοι θα φύγουν και από τον πίνακα της γενικής και από τον πίνακα της ειδικής. Επίσης, πόσους αναπληρωτές θα πάρεις φέτος ειδική! Πέρσι μόνο η α φάση είχε 1000 φιλολόγους. Αν διατηρηθούν τα νούμερα θεωρώ ότι ο πίνακας θα κατέβει. Και επιπλέον! Κάθε περιοχή έχει διαφορετικά κενά, άλλες περισσότερες άλλες λιγότερα. Εξαρτάται δηλαδή και ποιες περιοχές / πόσες περιοχές δηλώνουμε.
Δεν θα έχουμε διορισμούς σημαντικούς φέτος στους ΠΕ02, ούτε ειδ ουτε γενικη, οπότε όλα θα εξαρτηθούν από τις τράμπες
Τελικά πάρα πολλοί έβαλαν και δεύτερο μεταπτυχιακό, όπως είχατε γράψει. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους ΠΕ02.Τώρα με 56,2 μόρια είμαι σε θέση 3700+. Για την πρώτη χρονιά το βλέπω αδύνατον. Πως το βλέπετε για 2η και 3η χρονιά;Στους πίνακες Ειδικής του 2022 να φανταστείτε ήμουν με λιγότερα μόρια 3400+ θέση και με πήραν την 3η χρονιά.
Πρέπει να δούμε και πόσοι θα φύγουν από πάνω τώρα με τους διορισμούς!θα ανεβούμε λιγάκι!
Πήρε 800+ μόνιμους στην Ειδική ΠΕ02. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.Σίγουρα τώρα θα ανεβούμε αρκετά με τόσους που θα φύγουν από μπροστά. Αλλά μήπως πάρει λιγότερους αναπληρωτές την πρώτη χρονιά;
Δε νομίζω, η παράλληλη θα τρέξει κανονικά φέτος και προφανώς δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά από τα νεοϊδρυθέντα τμήματα ένταξης. Αναμένουμε να δούμε, η πρώτη φάση βοηθάει να δούμε μέχρι που θα κινηθεί γενικά ο πινακας.
Καλημέρα σας! Φέτος τον Ιούνιο πήρα το πτυχίο μου απο το ΠΤΔΕ(ΠΕ70).Δεν πρόλαβα να βάλω το πτυχίο μου στους πίνακες ΕΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι θα εξαντληθούν πάλι οι πίνακες ώστε να βγουν και φέτος τοπικές προσκλήσεις ΠΕ70.ΕΑΕ ή γενικής στην Αττική;
Καλησπέρα, είμαι αναπληρώτρια πε70 με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Είμαι στους πίνακες της ειδικής με σχετικά καλά μόρια, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν σε τμήμα ένταξης;