0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνώμη συνάδελφοι αν το μεταπτυχιακό εχει τίτλο σχολική ψυχολογία ή ειδική αγωγή δεν θα περνάει από την επιτροπή αυτή έτσι δεν είναι άρα οι προύποθέσεις που θέτουν είναι σε όσα δεν έχουν αυτούς του τίτλους ?
Μάλλον δεν ξέρεις ότι η χώρα πρέπει να τηρεί τις ευρωπαικές συνθήκες (Μπολονια) που τα μεταπτυχιακά είναι παντού μονοετή.Εδώ βέβαια λόγω εσπα, λόγω πολιτικου βύσματος για να μπεις στα μεταπτυχιακά, αυξησης των θεσεων ΔΕΠ (γιοι και κόρες καθηγητων πανεπιστημίων) τα έχουν κάνει 2ετη.
έτσι δήλωσαν οι ίδιοι στην απόφαση τους
Κάπου όμως διάβασα πως πρέπει να είναι τα μεταπτυχιακά τουλάχιστον διετούς διάρκειας. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποιος τους απαγορεύει να μοριοδοτούν κάποια μεταπτυχιακά παραπάνω από κάποια άλλα; Και βέβαια αυτά έπρεπε να αποφασιστούν πριν κάποια χρόνια για να μπορεί ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του. Όλα αυτά μάλλον γίνονται για να βολευτούν κάποιοι ή ακόμη γιατί ελπίζουν να εκμεταλλευτούν τους εκπαιδευτικούς ε.α. για να πληρώσουν λεφτά για ένα ακόμη μεταπτυχιακό. Φυσικά για μένα η αξία του μεταπτυχιακού δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη διάρκεια του.
Δεν θα πετύχει κανεις τιποτα δικαστικά . Και αυτο γιατι βρίσκονται τα ελληνικα πανεπιστήμια πίσω που προσφέρουν παρα πολυ καλα μεταπτυχιακά διετούς φοιτήσεως . Πολυ λυπάμαι για τα σεμινάρια ή τα μεταπτυχιακά απο Ιταλία και ανατολικές χώρες αλλα συμφωνώ και εγω οτι πρεπει να μπει ένας φραγμός στην ασυδοσία τόσων χρονων .
Οσο αφήνουμε επιτροπές να βγαζουν αποφάσεις κατα το δοκουν θα υποφέρουμε,ευτυχως που υπάρχουν και τα δικαστήρια. Νομίζω πως θα πρεπει πλέον να κινούμαστε εναντίον και αυτών που υπογράφουν και υλοποιουν παράνομες υπουργικές αποφάσεις για να σταματήσουμε να είμαστε έρμαια των επιτηδείων.
Tουτοι εδω επειδη ειναι και "πρωτη φορα αριστερα" ειναι ικανοι να το ξανασκεφτουν και να αρχισουν μοιρασια π.χ μεταπτυχιακο 1ετες +2 μορια, μεταπτυχιακο 2ετες +4 μορια κλπ..
Στην απόφαση τους λένε ότι δεν εξετάζουν την συνάφεια (άρα με βάση τα κριτήρια) όσων έχουν στον τίτλο Ειδική Αγωγή ή Σχολική Ψυχολογία.
Άρα: Όσα γράφουν στον τίτλο "Ειδική Αγωγή" ή "Σχολική Ψυχολογία" δεν απαιτείται να πληρούν και τα 3 κριτήρια του Α στην Υ.Α. και μπορεί και να είναι 1ετή?Πάντως, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το "Σχολική Ψυχολογία" εντάσσεται στην "Ειδική".