0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με την Εγκύκλιο αυτοί που έχουν ξανα κάνει αίτηση πρέπει να ξανα καταθέσουν το Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τους τίτλο? άρα δε πάμε μόνο με την ταυτότητα και την αίτηση..
Τα ξανά καταθέτουμε
Παιδια χιλια συγνωμη για την ερωτηση αλλα επειδη δεν θα ειμαι σε υπολογιστη για αρκετες μερες και απο το κινητο δεν μου φορτωνονται κανονικα ολες οι σελιδες μια ερωτηση τα μεταπτυχιακα που αναφερονται στο τελος ειναι γιατι αναγνωριζονται σιγουρα κι ας μην εχουν ρητα αυτο που θελει το ΙΕΠ; το λεει αυτο ξεκαθαρα στην εγκυκλιο; Γιατι μου φανηκαν πολλες οι σελιδες και λογικα πολλα απο αυτα δεν θα γραφουν ακριβως αυτο που ηθελαν.
γνωρίζετε ποια είναι τα μέλη της επιτροπης ειδικης αγωγης του ΙΕΠ;
ΚΑΙ: kinegirosΠότε θα μάθεις πως γράφεται η λέξη "προκήρυξη";Χα χα!
τα "στοιχεία δυσλεξίας" μου μέσα.... και ο άτιμος ορθογράφος του firefox που δεν ενεργοποιήθηκε! ΕΡΩΤΗΣΗ!Τίτλοι που κατά τα προηγούμενα έτη - προ της συγκρότησης της ανωτέρω επιτροπής - κρίνονταν ως συναφείς από τη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης και που ρητά αναγράφουν Ειδική Αγωγή ή Σχολική Ψυχολογία (βλ. Παράρτημα III) δεν αποστέλλονται στο ΙΕΠ. Οι λοιποί τίτλοι αποστέλλονται στο ΙΕΠ από την οικεία Δ/νση Π.Ε. ή Δ.Ε. (βλ. και Μέρος Α΄ - παρ.4) συνοδευόμενοι, κατά περίπτωση, από την αναλυτική βαθμολογία ή το περιεχόμενο της διδακτορικής διατριβής του υποψηφίου.με βάση το παραπάνω καταλαβαίνω ότι τα πτυχία που προέρχονται από αυτά τα μεταπτυχιακά θα είναι για πάντα συναφή, αρκεί να έχουν τους τίτλους που έχουν, σωστά ?ότι νέο μεταπτυχιακό έρθει και κατατεθεί από υποψήφιο, αν πάρει συνάφεια, θα δημιουργήσει νέο πίνακα μεταπτυχιακών ? κάπως έτσι θα πάει το πράμα νομίζω, άπαξ και δώσουν σε έναν συνάφεια θα μπαίνει στο πίνακα. Στα διδακτορικά θα ελέγχουν το κάθε ένα ξεχωριστά.
Συνάδελφοι με τα σεμινάρια τι έγινε θα μπορέσουμε να τα καταθέσουμε ή έχουν πάλι καταληκτική ημερομηνία το 2010;
6/8 των μαθημάτων με πρακτική και διπλωματική μαζί;