0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ (το σημερινό) η συνάφεια (κανονική ή προσωρινή) για ΟΛΑ τα μεταπτυχιακά εξετάζεται από το ΙΕΠ.Σύμφωνα με την εγκύκλιο (τη σημερινή) , ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ (και 4 μόρια) σε κάποια μεταπτυχιακά ,όχι λογω αναδρομικότητας αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ(!!!!!!).Η προσωρινή αυτή συνάφεια δεν δόθηκε από το ΙΕΠ ,κάτι που προφανώς είναι αντίθετο στο ΦΕΚ(το σημερινό).Θα μπορούσα να γράψω σελίδες , επειδή παρακολουθώ το θέμα από πολύ κοντά μιας και με καίει και εμένα ,αλλά περιμένω το ΦΕΚ(το αυριανό) και την εγκύκλιο (τη μεθαυριανή)Δύναμη και ψυχραιμία
Στη σελίδα του υπουργείου αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο το δελτίο τύπου η ανακοινοποίηση της εγκυκλίου αποσύρθηκε ή κάνω εγώ λάθος;
Αρα εικαζεις οτι θα εχουμε νεο ΦΕΚ και νεα εγκυκλιο? Ενταξει πλεον ολα τα περιμενει κανεις!!Εχουμε μπλεξει με παλαβους ,οχι πως δεν το ξεραμε.....
Χτυπάνε τους ζουρνάδες και οι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ χορεύουν. Αυτό γίνεται. Σκληρός νεοφιλελευθερισμός χρειάζεται τελικά, να στρώσουν επιδερμίδα οι τσάμπα μάγκες κρατιστές με ευρωπαϊκά κονδύλια, που προστατεύουν και προωθούν με κάθε τρόπο τα εγχώρια μαγαζιά τους (βολο - πα.μακ).
Παιδια καλησπερα.κατεθεσα πρωτη φορα το μεταπτυχιακο και μου ειπανε οτι θα το στειλουν στο υπουργειο και οχι στο ιεπ.