0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ανάφερε και κάποιος άλλο συνάδελφος προηγουμένως αλλά αμέλησα να του απαντήσωόχι το σεμινάριο δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση, το κράτος αποφάσισε ότι ΟΛΑ τα σεμινάρια που θα ολοκληρωθούν μετά από μια ημερομηνία (31-8-2010) δεν θα μετράνε, δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου πρόβλημα με την αρχή της ισότητας εδώ. Συν της άλλης είχε ανακοινωθεί πριν από την ημερομηνία που έβαζε ως όριο, οπότε όσοι έκαναν το σταμάτησαν. Στα μεταπτυχιακά όμως (έτσι όπως το είχαν διατυπώσει στην αρχική εγκύκλιο) συνεχίζουν να μετράνε και να μην μετράνε οπότε υπήρχε πρόβλημα. Γιαυτό και αλλάξαν την εγκύκλιο και θα γίνει συνολικό "καθάρισμα" από το ΙΕΠ από τον "αρχικομμωτή", αυτό όλο δηλαδή ότι ΟΛΟΙ θα περάσουν από ΙΕΠ φέτος παλιοί νέοι είναι σωστό και καλύπτει με την σειρά του την αρχή της ισότητας. Δεν θα υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένο μεταπτυχιακό (από το ίδιο παν., με το ίδιο πρόγραμμα, με τον ίδιο τίτλο, με την ίδια πρακτική κλπ κλπ) που θα μετράει για τον παλιό αλλά όχι για τον νέο. Αν θα μετράει θα είναι και για τους 2 και το ίδιο αν δεν θα μετράει. Αν μείνει όπως είναι όπως έχω πει, είναι τεράστια αδικία αφού η συντριπτική πλειονότητα των μεταπτυχιακών δεν πληρούν τα κριτήρια που έβαλε ο αρχικομμωτής. Φέτος δεν θα έχει κανείς πάντως πρόβλημα να είστε σίγουροι,..... του χρόνου.... θα έχουν όλα αλλάξει από κυβέρνηση και υπουργό οπότε πολύ πιθανό και το όλο θέμα, αρκεί να υπάρχει η πίεση που λέγαμε.
είπα να χαζέψω τα μεταπτυχιακά ειδικής στην ελλάδα να δω τι πρόγραμμα έχουν έτσι για έχουμε και μια ιδέα αν κάποιο καλύπτει τα κριτήρια.... και εκεί που χαζεύω, χάζεψα βλέποντας το όνομα του Κουρμπέτη ως διδάσκοντα !!!είναι του ΕΚΠΑ ΠΤΔΕ και ναι είναι 4 εξάμηνα (το 4ο για την συγγραφή της διπλωματικής) ναι έχει πρακτική, δεν ξέρω για τα 6/8 αλλά βάζω στοίχημα ότι τα έχει.Ασυμβίβαστο ? μπααααα, πως το λένε αυτό για την γυναίκα του καίσαρα ?
Δηλαδή, εάν υπάρχει σεμινάριο ( από το ίδιο πανεπιστήμιο, με το ίδιο τίτλο και περιεχόμενο) που θα μετράει για το παλιό και όχι για το νέο δεν παραβιάζεται η αρχή της ισότητας αλλά παραβιάζεται στην αντίστοιχη περίπτωση των μεταπτυχιακών; Σε αυτό το σημείο κατά την γνώμη μου κανείς λάθος.
Μπραβο kinegire. Τιποτα δε γινεται χωρις λογο......... Παντως ο αιφνιδιασμος ειναι γνωστη πρακτικη http://www.chiourea.gr/2015/04/blog-post_20.html και αν ενδιαφερεται κανεις για καινουριο σεμιναριο βρηκα ενα καλο http://www.semifind.gr/default.asp?pid=1239&langid=53&mdl=seminars&semid=6303
Παιδιά θεωρώ οτι σίγουρα θα παραιτηθεί.