0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακριβως αυτό εννοώ. γίνεται;;;
3. Υποψήφιος σε κλάδο της Γενικής Εκπαίδευσης καισε κλάδο της Ειδικής Αγωγής.Υποψήφιος εκπ/κός ο οποίος κατατάσσεται σε πίνα−κες αναπληρωτών της Γενικής Εκπαίδευσης και στουςαντίστοιχους πίνακες της Ειδικής Αγωγής, σύμφωνα μετην κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, σε περίπτωσηπρόσληψής του ως αναπληρωτή:α. με πλήρες ωράριο από πίνακες της Ειδικής Αγωγήςαναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες τηςΓενικής Εκπαίδευσης (και αντιστρόφως).β. με μειωμένο ωράριο από πίνακες της Ειδικής Αγω−γής, ο εκπ/κός, εφόσον αναλάβει υπηρεσία και δενπαραιτηθεί, παραμένει υποψήφιος στους πίνακες τηςΓενικής Εκπαίδευσης μόνο για πρόσληψη με πλήρεςωράριο διδασκαλίας (και αντιστρόφως).αυτά λέει η εγκύκλιος (που περιλαμβανει και καποιες εξαιρεσεις ειδικών περιπτωσεων οπως και η εγκυκλιος της ειδικης)ο συνδυασμός του α και του β , εμένα μου λέει οτι δεν γινεται να παραιτηθεις από τη γενικη(πλήρους) και μετα να σε παρουν στην ειδικη. Πρέπει να προλάβεις να κανεις απενεργοποιηση της αιτησης πριν ανακοινωθει η προσληψη σου
δεν είμαι σίγουρος ότι θα βγει από τον πίνακα... αν κάποιος ξέρει ας μας πειυπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση, πέρσι την ίδια μέρα που βγήκαν οι κυρωμένοι πίνακες (στην ειδική νομίζω) έγιναν και οι προσλήψεις, εκεί πότε θα έκανες αίτηση απενεργοποίησης ?
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω, δηλαδή διαγράφεσαι αυτόματα απο την ειδική αν σε τραβήξει η γενική.Αν όμως ΔΕ συμβαίνει αυτό που ΕΓΩ έχω καταλάβει,η αλήθεια παίζεται στην εξής λεπτομέρεια: Η διαγραφή σου ΄στην ειδική εξαρτάται από το αν θα αναλάβεις υπηρεσία στη γενική ή δε σχετίζεται?Επομένως, sixtir, αν σε άφορά και σε απασχολεί άμεσα, πάρε τηλ στο υπουργείο για περαιτέρω διευκρινίσεις στις κυρώσεις, το λέει άλλωστε και η εγκύκλιος. Τα λάθη εν προκειμένω κοστίζουν.
Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση στη γενική και στην ειδική τότε σε περίπτωση που τον καλέσει πρώτα η γενική και δεν αποδεχτεί πρόσληψη, τότε διαγράφεται από τον πίνακα της γενική αλλά παραμένει ενεργή η αίτηση του στον πίνακα της ειδικής και αντίστροφα.
Ειλικρινά πόσα να αντέχουμε πια σαν άνθρωποι! Ας μας πούνε πόσες είναι οι πιστώσεις και πότε θα βγουν οι πίνακες. Θεωρώ ότι αυτό που ζούμε είναι ένα σύγχρονο βασανιστήριο.
Νομίζω elli_tzo πως δεν ισχύει αυτό που ανέφερες. Μήπως ρώτησε κάποιος τι συμβαίνει με όσους είναι και στους 2 πίνακες; Αν προσληφθεί κάποιος στη γενική και παραιτηθεί, τότε διαγράφεται και από τον πίνακα ειδικής; Εγώ νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρη.Χρειάζεται απενεργοποίηση της αίτησης στον έναν από τους 2 πίνακες, ώστε να εξασφαλίσεις την πρόσληψή σου σε αυτόν που θες; Δηλαδή αν σε προλάβει η γενική, μπορείς να παραιτηθείς και να περιμένεις την ειδικής;
ψυχραιμία, κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται.... άλλες φορές νωρίτερα άλλες φορές αργότερα, προτείνω να χάνετε την ψυχραιμία σας στο ότι δεν γίνονται μόνιμοι διορισμοί, αυτό είναι το δάσος.