0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσω?
Θελω να μου απαντησεις..αν στον αναπληρωτη που δεν δεχτηκε προσληψη στη γενικη...σε περιπτωση προσληψης του στην ειδικη...τα μορια της ειδικης θα μεταφερθουν και στον πινακα της γενικης!!!!
ναι, θα μεταφερθούν
μάλιστα, μαλιστα
δε συμφωνώ,απλώς λέω τι ισχύει
Εχω κανει πολλες αναφορες πανω στο αδικο μετρο της μεταφορας προυπηρεσιας απο ειδικη στη γενικη...ενα μετρο που δυστυχως ειναι αδικο για δεκαδες αναπληρωτες..που δεν ειναι και στους δυο πινακες..Αναπληρωτες με δεκα χρονια προυπηρεσιας ...μορια που απεκτησαν πηγαινοντας χιλιομετρα μακρυα απο σπιτι τους ..την μια χρονια για δυο μορια την αλλα χρονια για 3 μορια κτλ....ανοιγοντας σημερα οι πινακες προυπηρεσιας βλεπουν να βρισκονται πισω ακομη και απο συναδελφους με κτηση πτυχιου 2011 ακομη και 2012..Οι αναπληρωτες ξερεις του 2011-2012 ακομη και του 2010 με κτηση πτυχιου μετα τον σεπτεμβριο απεκτησαν ενα σεμιναριο ειδικης αγωγης αληθεια ποτε !!!! τα σεμιναρια ειδικης αγωγης με το νομο διαμαντοπουλου ισχυουν οσα αποκτηθησαν μεχρι 30/8/2010..Τα σεμιναρια αυτα αγαπητε μου τα απεκτησαν οταν ηταν ακομη φοιτητες η ακομη και μαθητες...Και ξερεις ειδικα στο κλαδο π19-π20 οπου υπαρχει και ο παραγοντας παιδαγωγικη επαρκεια τα πραγματα ειναι ακομη ποιο δυσκολα...Στον πινακα 2014-2015 αναπληρωτης που ηταν στον πινακα Γ μηδενικης προυπηρεσιας σειρα 400...στους προσωρινους πινακες 2015-2016 βρεθηκε μεσα στους 200 πινακα β με προυπηρεσια ...Ξερεις ποτε πηρε πτυχιο αυτος ...μετα το 2011...μπηκε στην ειδικη οχι με μεταπτυχιακο...αλλα με σεμιναριο...Και ερχομαστε σημερα και λεμε οτι αυτος ο συναδελφος οχι μονο δεν αποδεχεται προσληψη στη γενικη....αλλα σε περιπτωση προσληψης στην ειδικη θα μεταφερει τα μορια στην γενικη..κλαδο τον οποιο τον απεριψε λιγες μερες πριν...Το θεωρεις δικαιο!!!!!!!δεν είπα ότι το θεωρώ δίκαιο και λυπάμαι αν αυτό κατάλαβες..
Εχω κανει πολλες αναφορες πανω στο αδικο μετρο της μεταφορας προυπηρεσιας απο ειδικη στη γενικη...ενα μετρο που δυστυχως ειναι αδικο για δεκαδες αναπληρωτες..που δεν ειναι και στους δυο πινακες..Αναπληρωτες με δεκα χρονια προυπηρεσιας ...μορια που απεκτησαν πηγαινοντας χιλιομετρα μακρυα απο σπιτι τους ..την μια χρονια για δυο μορια την αλλα χρονια για 3 μορια κτλ....ανοιγοντας σημερα οι πινακες προυπηρεσιας βλεπουν να βρισκονται πισω ακομη και απο συναδελφους με κτηση πτυχιου 2011 ακομη και 2012..Οι αναπληρωτες ξερεις του 2011-2012 ακομη και του 2010 με κτηση πτυχιου μετα τον σεπτεμβριο απεκτησαν ενα σεμιναριο ειδικης αγωγης αληθεια ποτε !!!! τα σεμιναρια ειδικης αγωγης με το νομο διαμαντοπουλου ισχυουν οσα αποκτηθησαν μεχρι 30/8/2010..Τα σεμιναρια αυτα αγαπητε μου τα απεκτησαν οταν ηταν ακομη φοιτητες η ακομη και μαθητες...Και ξερεις ειδικα στο κλαδο π19-π20 οπου υπαρχει και ο παραγοντας παιδαγωγικη επαρκεια τα πραγματα ειναι ακομη ποιο δυσκολα...Στον πινακα 2014-2015 αναπληρωτης που ηταν στον πινακα Γ μηδενικης προυπηρεσιας σειρα 400...στους προσωρινους πινακες 2015-2016 βρεθηκε μεσα στους 200 πινακα β με προυπηρεσια ...Ξερεις ποτε πηρε πτυχιο αυτος ...μετα το 2011...μπηκε στην ειδικη οχι με μεταπτυχιακο...αλλα με σεμιναριο...Και ερχομαστε σημερα και λεμε οτι αυτος ο συναδελφος οχι μονο δεν αποδεχεται προσληψη στη γενικη....αλλα σε περιπτωση προσληψης στην ειδικη θα μεταφερει τα μορια στην γενικη..κλαδο τον οποιο τον απεριψε λιγες μερες πριν...Το θεωρεις δικαιο!!!!!!!
και να προσθεσω υπενθυμίζοντας οτι αν αλλάξουν οι κανόνες που δεν το νομίζω, δεν συμφέρει κανεναν από εμάς. γιατί αυτή τη στιγμή προτιμουν ειδική. αν δεν μετράει πχ από του χρόνου η προυπηρεσια στην γενική πιστέψτε με θα φύγουν όλοι από την ειδική.....(έστω οι πιο πολλοί)