0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α ναι πως δεν το σκεφτηκα.........αυτα τα παιδια τα ξεχασα, μην γινει μονο κανενα μπερδεμα με τοσο κοσμο και μολις φτασουν στον Πειραια τα βαλουν σε λαθος λεωφορεια και βρεθουν στην Ειδομενη !!Θελει προσοχη εκει ...αλλα παλι πιστευω αφου το σκεφτηκα εγω ηδη θα το εχουν σκεφτει οι γιγαντες του υπουργειου, ειδικα αν ειναι το προηγουμενο διδυμο δεν με τρομαζει τιποτα...
και όμως έδωσες άθελα σου την διαχρονική απόλυτη λύση!!! αν συνεχίσουν προς Γερμανία και θα πάνε σε καλύτερα σχολεία και όλα τα έξοδα πληρωμένα θα έχουν και προνοιακά επιδόματα θα πάρουν, νομίζω συμφέρει και τους γονείς! Τόσο καιρό μπροστά μας ήταν, τι δηλαδή πιο έξυπνοι είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες?Έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα με την ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα!
και τώρα θέλω να δω πως θα μοιράσουν τις 7 πιστώσεις στην Αττική και στο Ν. Αιγαίο, πόσες θα πάρει η Α/θμια και πόσες η
Και τώρα που θα γίνουν, λογικά, πρώτα οι προσλήψεις στη γενική αγωγή ποιος λογικός άνθρωπος θα πάει να ακυρώσει την αίτηση του για να δουλέψει (αν δουλέψει) όπου τύχει στην ειδική αγωγή;
Οι περισσότεροι, αν θέλουν να παραμείνουν στους πίνακες ειδικής.Μία είμαι κι εγώ.