0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπλέξιμο γενικά... ακόμη και να δωθούν πιστώσεις πδε δεν ξέρω αν προλαβουν να απενεργοποιήσουν αιτήσεις στην γενική. αλαλούμ φέτος.
Επισης αν δωσουν(?) απο πιστωσεις κρατικου προυπολογισμου ή ΠΔΕ για τις περιφερειες που εχουν προβλημα το πιο πιθανο ειναι να τις τρεξουν μετα το ΕΣΠΑ, με αποτελεσμα να γινει η μεγαλη αδικια ατομα που ειναι ψηλα στον πινακα να δουλεψουν μακρια απο την πρωτη τους επιλογη και ατομα που θα βρισκονται πιο κατω να δουλεψουν στο σπιτι τους!!!
Δημήτρης Μπράτης5 ώρες ·Με βάση αυτά τα δεδομένα,κατά την εκτίμησή μου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην κάλυψη κενών ειδικής, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό που καλύφθηκαν και πέρυσι.
Δηλαδή η πρώτη φάση της
δεν νομίζω, κανονικά θα πάρει αλλά για τις περιφέρειες που δεν έχουν πρόβλημα...στις προβληματικές και ανάλογα αν έχουν δεσμεύσει ή όχι από κρατικό-πδε μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο που λες
ΠΛηρες στη παραλληλη δεν υπαρχει περιπτωση,ειναι ξεκαθαρισμενο!!Κι εγω πιστευω οτι μαλλον δεν θα επαναληφθει το περσινο φαινομενο η παραλληλη αργοτερα να γινει πληρης.
Δεν εγινε προσληψη ομως πληρους, εγινε μετατροπη αργοτερα,αν γινει κατι τετοιο δεδομενης της εγκυκλιου θα γινουν ενστασεις διοτι αρκετοι δεν δηλωσαν παραλληλη βασιζομενοι στην εγκυκλιο.
Σιγά μην πάει στην γενική ένας που έχει πολύ ψηλή θέση στην ειδική.Έχει εξασφαλίσει μια καλή θέση στην ειδική και δουλεύει δίπλα στο σπίτι του.Θα τα παρατήσει για να πάει στη γενική και να κυνηγάει δυσπρόσιτα;Ε δε νομίζω.