0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tolakis πες μας ποιος είναι αυτός ο πονηρούλης πε19 και εγώ θα τον πείσω να δεχτεί τον διορισμό στην γενική φέτος για να μην έχεις πρόβλημα...πέρα από αυτό δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει σε αυτό το νήμα που είναι το άντρο των διπλοθεσιτών
Επισης προτεινω αν δεν συμμορφωθει να του επιβληθει αυστηροτερη ποινη οπως πχ να του αφαιρεθει το τελευταιο ψηφιο 9 και ετσι να του μεινει μονο το ΠΕ1 να γινει θεολογος με μηδενικη προυπηρεσια και να χανει την προσληψη!!!
Καλημερα....διακρινω ενα ειρωνικο τροπο απο την πλευρα σου....ξεκινησα μια συζητηση με αφορμη το σχολιο καποιου που ο ανθρωπος εγραψε πως γινεται να εχω χασει 1300 θεσεις στο πινακα...και εγω του απαντησα οτι αιτια ολης αυτης της καταστασης περα απο προυπηρεσιες σε ιδιωτικα-οαεδ κτλ ειναι και η μεταφορα προυπηρεσιας απο ειδικη σε γενικη...και αυτος ο αναπληρωτης δεν ειναι π19-π20...Και για να τελειωνω με αυτο το θεμα ..μπες μεσα στους πινακες π02-π03-π04 και θα δεις ποσοι πονηρουληδες υπαρχουν....
Θελεις να το εξηγήσεις λιγο παραπανω αυτό;
μιχάλη μην αρπάζεσαι, ο συνάδελφος προφανώς εκφράζει την αγωνία του με λάθος τρόπο, η ουσία του ερωτήματος είναι αν ο ΣΑΚΕΑ και οι άλλοι σύλλογοι έχουν αντιληφθεί τι πάει να γίνει και αν προσπαθούν να αντιδράσουν, αν έχεις κάποια πληροφορία σε παρακαλώ να την μοιραστείς.Πρέπει όλοι μαζί να ασκήσουμε, με όποιο τρόπο, πίεση πριν βγει το τεχνικό δελτίο του ΠΔΕ
Δεν αρπάζομαι, επεξήγηση ζήτησα.Όπως και να έχει, υπάρχουν κινήσεις που γίνονται και δεν λέγονται και άλλες που λέγονται και δεν γίνονται. Υπάρχουν κινήσεις και προς τους νέους βουλευτές και προς το υπουργείο και προφανώς στηρίζουμε και τις κινήσεις του ΠΟΣΕΕΠΕΑ και όσων εχουν ξεκινήσει αυτόν τον αγώνα. Εμείς σε κάθε μας συνάντηση θέτουμε το ζήτημα της σύνδεσης της ΕΑΕ και με τον κρατικό προϋπολογισμό και ότι ο ΣΑΚΕΑ φώναζε και πριν 2 χρόνια που σε ολόκληρη την Αττική λειτούργησαν λιγότερα από 10 τ.ε.
πολύ καλά νέα, θα πρότεινα να βγάλετε και ένα δελτίο τύπου, να παίζει παντού στα ενημερωτικά, μόνο μέσα από την δημοσιοποίηση θα έχουμε ελπίδες να προλάβουμε το τεχνικό δελτίο του ΠΔΕ