0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλες/ όλους. Μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων της γενικής παρατήρησα ότι πολλοί συνάδελφοι που συμμετέχουν και στους πίνακες ειδικής δεν απέσυραν την αίτηση τους. Κάποιοι από αυτούς σε περίπτωση κλήσης τους από τη γενική, μιας και είναι σε υψηλές θέσεις και στους δυο πίνακες, δεν θα δουλέψουν στην ειδική.. με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά συνάδελφοι που είναι σε χαμηλότερες θέσεις να τους προσπεράσουν στον πίνακα ειδικής. Το ερώτημα είναι... ισχύει ότι η προυπηρεσία μεταφέρεται μόνο από τον πίνακα ειδικής προς αυτόν της γενικής και όχι το αντίστροφο? Επιπλέον στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί αναφέρει ότι η προυπηρεσια που λαμβάνεται στην ειδική θα μετράει πλέον μόνο στην ειδική? και αντίστοιχα αυτή της γενικής μόνο στον πίνακα γενικής?
τελευταία χρονια φετος αυτες οι ''δυνατότητες'' των δυο πινάκων.
ααα , οκ αλλά θα ισχυσει αναδρομικά αυτό ή θα αφορά τα επόμενα έτη ? γιατί αν αφορά τα επόμενα έτη μόνο...να τον βράσω τέτοιο νόμο... στην τελική να μην τα αλλαξουνε καθόλου αν είναι.... και επιπλέον λογικά από φέτος ακόμη δεν θα πρέπει να συνεχίσει να μαζευει κάποιος προυπηρεσία έστω στην ειδική 'ωστε να τη χρησιμοποιήσει στο μέλλον ??
Τι εννοείς; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που επιθυμεί να βλέπει κλειστά σχολεία και μαθητές να περιμένουν στο σπίτι τους για 1 μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Εάν υπάρχει, όμως θα πρέπει να επαναξιολογηθεί εάν θα πρέπει να θεωρείται άνθρωπος.Θεωρώ ότι η παραπάνω δήλωση είναι αποτέλεσμα του άγχους που όλοι αντιμετωπίζουμε.
Το ερώτημα είναι... ισχύει ότι η προυπηρεσία μεταφέρεται μόνο από τον πίνακα ειδικής προς αυτόν της γενικής και όχι το αντίστροφο? Επιπλέον στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί αναφέρει ότι η προυπηρεσια που λαμβάνεται στην ειδική θα μετράει πλέον μόνο στην ειδική? και αντίστοιχα αυτή της γενικής μόνο στον πίνακα γενικής?
Δεν υπάρχει αναδρομική ισχύς νόμου.
μάλλον δεν πληρώνεις φόρουςγιατί αναδρομικά αλλάζουν τους συντελεστέςόπως επίσης και μειώσεις ή κρατήσεις σε μισθούς/συντάξεις/υγειονομική περίθαλψη
Όλοι θα πάρουνε..λίγο από δω,λίγο απο εκεί..Η λέξη κλειδί σε όλο αυτό όπως καταλάβαμε,είναι το "ΛΙΓΟ". Καλημέρα..