0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα άτομο που έχει μοριοδοτηθεί και για τους 2 τίτλους, νομίζω πως εχει ασχοληθεί με το ίδιο αντικείμενο.Ξεκινήσαμε μαζί με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή αλλά συνέχισε διδακτορικό με μαγιά τη διπλωματική στο μαστερ.
Νομιζω οτι και μετα τα σημερινα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, 854 προσληψεις απο το ΠΔΕ για την Ε.Α στις περιφερειες που εχουν προβλημα + το ΕΣΠΑ για τις υπολοιπες.Το θεμα ειναι να τρεξουν μαζι τουλαχιστον διοτι υπαρχει ηδη προβλημα με τις λιγοστες πιστωσεις που δινονται στις περιφερειες αυτες!!
Ότι το κενό στην ειδικότητα μου είναι 1 φέτος(ενώ περσι ήταν 2)
Μια ερώτηση για όποιον τυγχάνει μαθηματικός. Μίλησα με συνάδελφο και μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να βρει την περσινή τοποθέτηση από το νούμερο 26 στον πίνακα (Λουμπρίνης). Δούλεψε πέρυσι; Εάν θέλει ο συνάδελφος, μπορεί να κάνει ένσταση;
Ασχετο αλλα τι σημαινει με μαγια τη διπλωματική στο μαστερ;
Όπως μου είχε πει θα μεγάλωνε το δείγμα θα εμπλούτιζε το θεωρητικό μέρος βιβλιογραφικά και ορίστε!
Τα δυσπρόσιτα φαίνονται αν τα μέτρησαν σε κάποιον;;; νομίζω πάντως οτι δεν τα μέτρησαν
Δεν νομίζω οτι υπάρχουν δυσπρόσιτα στην ειδικη αγωγή. Για ΤΕΕ ειδικής αγωγής και ΕΕΕΕΚ σίγουρα δεν υπάρχουν αλλα νομίζω και για τα τμήματα ένταξης.