0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες δηλαδή Δευτέρα απόγευμα να βγουν? ρωτάω με τόση αγωνία γιατί μάλλον θα έχω καράβι να προλάβω...
Να ρωτήσω εάν τρέξουν προσλήψεις από εσπα, πδε και ίσως από κρατικού θα τρέξουν μαζ; Δηλαδή δε πιστεύω να βγουν σαν δυο φάσεις σε μια μερα;
Ακούστηκε ότι θα βγουν οι πίνακες Δευτέρα απόγευμα;
Αυτό είναι το θέμα. Ας κάνουν και 2 μέρες παραπάνω αρκεί να τρέξουν όλα μαζί. Θα γίνει μεγάλο ανακάτεμα εάν τρέξει μόνο το ΕΣΠΑ της εξατομικευμένης. Θα γίνουν μεγάλες αδικίες.
γιατί θέλεις να μάθεις το γιατί; γιατί να απασχολείς προσωπικό για μια ερώτηση που δεν θα βοηθήσει; το σημαντικό είναι ότι έμαθες ότι πήρες συνάφεια, άρα απλά σε ξεχάσαν, τώρα που έκανες ένσταση θα σε βάλουν.Για την ιστορία δεν είναι η Ειδική Αγωγή που ασχολείται με τους πίνακες αλλά η Δ/νση Προσωπικού, τηλέφωνα θα δεις πάνω στην εγκύκλιο αναπληρωτών ειδικής. Άμα πάρεις τελικά ρώτα και πότε περιμένουν να βγουν οι οριστικοί πίνακες!
"Οι 4000 πιστώσεις του ΠΔΕ έφτασαν από χθες βράδυ στο υπουργείο παιδείας.Η πολιτική ηγεσία θα σποφασίσει για το πώς θα κατανεμηθούν.Πάντως τα όσα γράφηκαν ότι από αυτές τις πιστώσεις θα δοθούν 850 για ΕΕΠ και Ε
Εντύπωση μου κάνει. Πριν ένα μήνα περίπου τηλεφώνησα στη ΔΙΔΕ Λέσβου και μου τόνισαν ότι το ΕΕΕΕΚ στο Ρεπανίδι δεν είναι δυσπρόσιτο. Επίσης, ως μη δυσπρόσιτο αναφέρεται και στο moriade.
http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/10/3.html