0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Καθώς πλησιάζουν οι μέρες των προσλήψεων ήθελα να ρωτήσω κάτι πρακτικό : όσοι προσληφθούμε μέσω ΕΣΠΑ τι καθηκοντολόγιο έχουμε ως ειδικοί εκπαιδευτικοί στα γενικά σχολεία; Εννοώ τα Τ.Ε των κανονικών γυμνασίων. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εφημέριες ας πούμε; Γιατί εγώ όσες φορές έχω υπηρετήσει σε Τ. Ε. πάντα έκανα εφημερίες. Δεν έχω βρει κάποιο επίσημο έγγραφο καθηκόντων εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ.Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλά αποτελέσματα σε όλους.
Ναι sorry α'θμια είμαι και.......ειπα να πω τον πονο μου!!!από αυριο κι εσεις της Β'θμιας μαλλον..............καλα αποτελέσματα σε ολους!!!!!αν και τα δικα μας απ'οτι φαινεται για άλλη μια χρονια καπου σκαλωσαν!!!!!!!!! είναι δυνατον κάθε φορα στις 10:00 να κλεινουμε ξενοδοχεια και εισιτήρια??
Καλημερα.Σημερα προσληψεις στην ειδικη και τα μουσικα της β/θμιας. Απο Μπρατη.
Αν βγουν σημερα,τη Δευτερα θα πρεπει να παρουσιαστουν. Ειναι σε καλυτερη μοιρα οι σημερινοι.
πάνε 3 μεροκάματα που είναι το καλό;;; άλλωστε η προυπηρεσία μετράει από την 1η μέρα για όποιον πάει μακριά. από που προκύπτει οτι δεν θα παρουσιαστεί κάποιος από αύριο έως τρίτη;;;
Γιατι η δηλωση τοποθετησης σε κενα ξεκινα αφου ληξει η προθεσμια παρουσιασης αναπληρωτων. Και εκτος απο αυτο για να παει καποιος σχολειο να διδαξει πρεπει να προηγηθει αποφαση του πυσδε οπου θα περιλαμβανονται ολοι οι αναπληρωτες