0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
254 πιστώσεις 10μηνες (πάντα 10μηνες υπολογίζονται), δεν μας δίνουν περίπου 300 8,5μηνες;;;
Ναι, λες να πρέπει να το μετατρέψεις για να λύσεις το γρίφο; Μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια. Καλύτερα, όμως, να περιμένουμε μήπως φιλοτιμηθούν να μας ενημερώσουν οι αιρετοί της ΔΕ με επίσημα νούμερα.
Α, οκ τότε αυτό θα είναι. Εγώ θυμόμουν κατευθείαν τα τελικά νούμερα που έδωσε ο Μπράτης χθες το μεσημέρι. Μακάρι να δοθούν κάτι λιγότερο από 300 για τις 4 περιφέρειες. Και μακάρι αντί για 819 από το ΕΣΠΑ να δοθεί το 95% (ακολουθώντας τα βήματα της ΠΕ) που σημαίνει 972 προσλήψεις. Σύνολο 295+972= 1267. Ένα αισιόδοξο σενάριο!
Ειλικρινά, συνάδελφοι, δεν περίμενα ποτέ να καθόμαστε και να μετράμε τα ψίχουλα που πετάνε.Το θέμα είναι ότι μετά τις σημερινές προσλήψεις, κάποιοι από εμάς θα τοποθετηθούμε είτε κοντά είτε μακριά από τα σπίτια μας, και το θέμα να ξαναμπεί στο ψυγείο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.Εύχομαι καλή επίτυχία σε όλους και όσοι τοποθετηθούν να μην ξεχάσουν ότι του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε με χειρότερα, οικονομικά τουλάχιστον, δεδομένα!Μας αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμους και εμείς συμπεριφερόμαστε ανάλογα..."ας δουλέψω φέτος και βλέπουμε" (για να μην παρεξηγηθώ, βάζω πρώτη και καλύτερη την αφεντιά μου αν και αρχίζει να μου γυρίζει το μυαλό!)Καλή επιτυχία, παιδιά
Το ξαναγραφω πριν μια ωρα εμενα μου ειπαν περιπου 250 ΠΔΕ ..αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα δεν ξερω.
Πριν από λίγο μίλησα κ εγώ με υπουργείο... 1100 περίπου οι προσλήψεις σήμερα για β/θμια , γύρω στις 250 από πδε.