0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πόσους είχαν πάρει πέρυσι ΔΕ στις 4 περιφέρειες το ξέρει κάποιος ?γιατί το 250 το νιώθω ως ένα τίποτα
Πριν από λίγο μίλησα κ εγώ με υπουργείο... 1100 περίπου οι προσλήψεις σήμερα για β/θμια , γύρω στις 250 από πδε.
Εγώ που ρώτησα για την ειδικότητα μου δεν ξέρανε.άρα σήμερα θα πάρουν 1350 άτομα;
Λογικά δεν δίνεται ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε κάθε ειδκότητα, σχεδον κάθε χρόνο. Πχ εαν κοιτάξω τις περσινες και προπέρσινες προσλήψεις ένα 30% και λίγο παραπάνω παίρνουν οι φιλόλογοι. Για να μπορεσουμε, έστω τελευταια στιγμη να προσεγγίσουμε νουμερο στις ειδκοτητες μας.
ξερεις καθε ειδικοτητα ποσες θα παρει περιπου;;
Με βαση τα περυσινα δεδομενα περιπου 45-50 ΠΕ03.50 στις 4 περιφερειες.
με βαση τα περινα θα κανα ενα αισιοδοξο σεναριο: φιλολογοι περιπου 450, μαθηματικοι περιπου 300, φυσικοι 200, πληροφορικοι 80 και οτι μεινει στις αλλες ειδικοτητες.
Μην το νιωθεις απλα ...περυσι στις 4 περιφερειες ειχαν παρει περιπου 330 ατομα ....οσο για τις ειδικοτητες δεν εχει γινει ακομα κατανομη!
οι δασκαλοι φέτος/πέρυσι (για αττικη ,δυτ. μακ , νοτιο αιγαίο) είναι 318/415 = 0,766 που κουμπώνει απόλυτα με το 252/330 = 0,763 που αναμένεται για τη β΄βάθμια. Δηλ μαχαίρι 25% αλλά επειδή το ΕΣΠΑ θα δώσει παραπάνω στις άλλες περιφέρειες , το σύνολο θα βγει οκ και όλα μέλι γάλα !!!!!!!!!!