0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ξαναπήρα δύο υπογεγραμμένα έγγραφα με τις περιοχές προτίμησης και για τις δύο νέες αιτήσεις μου, παρόλο που οι περιοχές περέμειναν οι ίδιες.
εμένα δεν μου έδωσαν αυτά που υπέγραψα, τα κράτησαν για αυτούςαπλά μου έγραψαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε ένα χαρτάκιεσύ πώς έμαθες ότι δεν έκανε αίτηση;
Λάθος και δικό του και του υπαλλήλου. Προφανώς θα έκανε ένσταση με βάση την αίτηση που κατέθεσε την 1η φορά. Το θέμα είναι εάν πιστεύεις ότι μπερδεύτηκε ή εάν θεωρείς ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Στην 1η περίπτωση θωρώ ότι είμαστε άνθρωποι και επιτρέπεται να κάνουμε λάθη, στη 2η να κάνεις κι εσύ ένσταση και να ζητήσεις αριθμό πρωτοκόλλου (όπως σου είπα).
Δεν του φάνηκε περίεργο το ότι είχε πάρει μια αίτηση στα χέρια;;;
αααα παραχωρουμε τη σειρα μας στην θρησκεια και στην τεχνη υπομονη, θελει κι ευγενεια το θεμα
Αυτό είπα και εγώ πιο πάνω. Αλλά από ότι κατάλαβα, κάποιες διευθύνσεις έδιναν εκείνη τη στιγμή μόνο έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Το πρόβλημα δεν είναι όμως με τη συνάδελφο, ο καθένας μπορεί να κάνει μία ένσταση για χίλους βάσιμους ή αβάσιμους λόγους. Το ερώτημα είναι το Υπουργείο πως τις αξιολογεί.
Πες ότι σαν και εμένα δεν τις έδωσαν φωτοτυπίες παρά έναν αριθμό πρωτοκόλλου σε χαρτάκι.Αλλά δεν είδε ότι είναι ΕΝΑΣ;;; τι να πω..