0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι πιστώσεις οι 256 είναι καθαρές ΠΔΕ ή με ολίγο από του κρατικού ?ξέρουμε τι έμεινε ?
αυτό εννοούσα και εγώ σε προηγούμενη ερωτησή μου. δεν γραφει πουθενά ΠΔΕ άρα μπορεί να είναι και κρατικού ή και εξολοκλήρου κρατικού. σε άλλες προσλήψεις έγραφε για ΠΔΕ;;;
Γιατί;;; Έλεγξε μήπως σε πήρανε στη φάση που βγήκε λίγα λεπτά αργότερα απο ΠΔΕ.Και οι δυο φάσεις έτρεξαν παράλληλα αλλα βγήκαν με διαφορά μισής ώρας περιπου
Εγιναν μερικες περικοπες στις πιστωσεις ΠΔΕ η μου φαινεται?? Καθε χρονο το μεγαλο ψαλιδι στη δευτεροβαθμια.. Με 254 πιστωσεις η Αττικη αναμενεται να παρει 155-165 και τις υπολοιπες οι αλλες 3 περιφερειες ....καλα αποτελεσματα.
Αττική: 158Στερεά Ελλ.: 42Ν. Αιγαίο: 30 (Κυκλάδες: 15 Δωδεκάνησα: 15)Δυτ. Μακεδονία: 26Σύνολο 256είναι να κλαις....
Ναι, θα έχει ΕΣΠΑ, αλλά δεν γνωρίζουμε το διαθέσιμο ποσό.Οι περιοχές με πρόβλημα στο ΕΣΠΑ θα έχουν και του χρόνου πρόβλημα με τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Καλημέρα! Δεν μπορεί οι 256 προσλήψεις να είναι μόνο από ΠΔΕ (185 των 8,5μηνών περίπου) ή μόνο από Κρατικό (140 περίπου των 8,5μηνών). Σίγουρα χρησιμοποιήθηκαν και από τα δύο. Πάνω-κάτω 75 πιστώσεις για 8,5 μήνες έχουν μείνει (τώρα από ΠΔΕ ή Κρατικό δεν ξέρουμε).Στο ΕΣΠΑ εξατ. 1023 - 755 = 268 πιστώσεις. Και εάν κάνει κάποιος άθροισμα ανά περιφέρεια και το συγκρίνει με τον πίνακα του