0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη, μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι αυτός ο νόμος που αναφέρει ότι προηγείται η κάλυψη των κενών των ΣΜΕΑΕ; Kinegiros κι εσύ το ανέφερες, γνωρίζεις εάν υπάρχει νόμος που να το αναφέρει;
Oντως δε διαφαίνεται τι θα προηγηθεί και τι θα ακολουθήσει, δεν αναφέρεται ξεκάθαρα σε σμεαε και τ.ε.
Δεν υπαρχει παιδια αυτος ο νομος, ειναι απο τους αγραφους. Μονο που ισχυει μονο για τους αναπληρωτες και οχι για τους μονιμους
Είναι η τρίτη χρονιά στη σειρά που με τοποθετούν σε ειδικό σχολείο εκτός του κέντρου βασιζόμενοι στην προτεραιότητα κάλυψης των κενών των ειδικών σχολείων. Να σημειώσω ότι υπήρχαν κενά σε Τ.Ε. και στη δήλωση προτιμήσεων έβαλα πρώτα ένα Τ.Ε. Τελικά, υπάρχει σχετική αναφορά σε νόμο; Εάν δεν υπάρχει, τι μπορώ να κάνω;
Ναι τον ξέρω και εγώ το νόμο.Είναι ο νόμος του διευθυντή που κάνει ότι γουστάρει για να καλύψει τις ανάγκες του.Σύμφωνα με αυτό το νόμο, δεν πρέπει να σου δώσει τα κενά για να διαλέξεις, αλλά αυτός έχει διαλέξει πριν από εσένα τι είναι καλύτερο.Ποσο σωστο!!!!!συμφωνω και επαυξανω!!!
Εγώ παιδιά σας το 'πα και το ξαναλέω...δεν πιστεύω πως θα προηγηθούν (εαν προηγηθούν) οι προσλήψεις πλήρους για ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε επειδή δεν θέλουν να καταστρατηγηθεί ο πίνακας...δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες στο Υπουργείο...με εξαίρεση την προηγούμενη χρονιά, όλες τις παλιότερες χρονιές η παράλληλη ήταν συνήθως στη
Τα προηγούμενα χρόνια η α' μεγάλη φάση κάλυπτε την πλειονότητα των κενών και στη συνέχεια ακολουθούσαν μικροφάσεις. Φέτος υπάρχει μεγάλη αιμορραγία στις προβληματικές κυρίως περιοχές (μαθητές που πηγαινουν στα σχολεία εκ περιτροπής, το πολύ 4ωρο και άλλα τέτοια ωραία)Όπως και να' χει και ό, τι κι αν γίνει τελικά, δε νομίζω ότι χαλάει κάποιον το γεγονός ότι θα γίνεει τόσο σύντομα η β φάση για σμεαε και τ.ε.Και καπάκι η παράλληληΚαλό Σ/Κ σε όλους.
Οι πιστώσεις για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε προσωπικό (εκπαιδευτικούς, Ε.Ε.Π. και Ε.