0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περυσι αναβαθμιστηκαν οι περισσοτεροι οχι ομως ολοι. Μεγαλο ρολο παιζουν οι αναγκες. Επισης επρεπε να ειχε δηλωθει η ιδια περιοχη ως πληρους στην αιτηση για να αναβαθμιστει.Καποιοι επρεπε να γινουν πληρους καθως καλυπταν 2 η και 3 παιδια αλλοι ομως που καλυπταν 1 και δεν υπηρχαν αλλες αναγκες ισως να μην ειχαν τις προυποθεσεις και να μην εγινε η αυξηση. Απο φετος απαγορευεται να καλυπτονται ωρες στα κεδδυ οποτε το κανει πιο δυσκολο. Δεν γνωριζω καποιον που δεν εγινε πληρους περυσι. Οσους γνωριζα, ηδη ειχαν 2 παιδια με ωρες που προφανως δεν καλυπταν τα βασικα. Αν παρακολουθει το νημα καποιος που δεν εγινε πληρους μπορει να αναφερει το τι συνεβη περυσι.
Πέρασα σήμερα από τη διεύθυνση που έχω προσληφθεί και μου είπαν πως το σκεπτιό του υπουργείου είναι να καλυφθούν όλα τα παιδιά με τους ήδη προσληφθέντες έστω και από λίγο.Για παράδειγμα εγώ πηγαίνω ήδη σε 3 σχολεία και κάνω απο ένα 5ωρο σε κάθε παιδι.Με την αύξηση ωραρίου δε θα αυξηθούν οι ώρες των παιδιών που πηγαίνω ήδη αλλά μάλλον θα μου δώσουν άλλο 1 σχολείο, όπου φοιτούν 2 μαθητές, δηλαδή 4 ώρες έκαστος! Σύνολο: 4 σχολεία, 5 παιδιά.Το ότι έχουμε γίνει λάστιχο, τό ότι οι προγραμματιστές των σχολείων τραβάνε τα μαλλιά τους για να βγει πρόγραμμα και κυρίως το ότι οι μαθητές στηρίζονται μερικώς και αλά καρτ είναι τεχνικές λεπτομέρειες για το υπουργείο. Είναι ευθύνη δική μας και των σχολείων να συντονίσουμε τα ασυντόνιστα και να μη "χτυπάνε" ώρες και καθηγητές μεταξύ των σχολείων και των ειδικοτήτων!Ό, τι να΄ναι...Υ.Γ. Απάντηση σχολικού συμβούλου στη διδε που δυσκολεύεται να μοιράσει τους εκπαιδυετικούς και δέχεται εκτός των άλλων και διαμαρτυρίες γονέων για μερική στήριξη: "Βρείτε τα μεταξύ σας και φροντίστε να καλύψετε όλα τα παιδία από λίγο.Οι γονείς να είναι ευχαριστημένοι έστω και γι' αυτό το λίγο"Υ.Γ. Από το οικονομικό τμήμα της δίδε μου είπαν πως θ' αργήσει η καταβολή του πρώτου μισθού, διότι έχουν αλλάξει κάποιες τεχνικές παράμετροι από πέρσι και θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση, δε φταίνε αυτοί, περιμένουν οδηγίες από υπουργείοΑυτά τα ωραία...
Καλησπέρα. Από 4 τα σχολεία με το πλήρες θα γίνουν 5 σε εμάς. Προτεραιότητα είναι η κάλυψη των κενών-μπαντάρισμα, στην ουσία, αυτό δεν θεωρείται ουσιαστική και ποιοτική παράλληλη στήριξη σε μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες-προκειμένου να βγουν τα στατιστικά στο τέλος, ήτοι η κάλυψη των κενών. Η αναβάθμιση σε ΑΠΩ έχει δρομολογηθεί ήδη, είναι ζήτημα ημερών. Πότε αναμένουμε περίπου καταβολή πρώτου μισθού; Μήπως μπει το έναντι Οκτωβρίου, έστω και για τις λίγες μέρες πρόσληψης;
Όπως το λες...μπαντάρισμα και εμείς περιοδεύων θίασος!Έμαθα σήμερα ότι τα χρήματα Οκτωβριου για τις λίγες μέρες από Δευτέρα τελικά αλλά σίγουρα!Και όντως έχει δρομολογηθεί από καποιες διευθύνσεις η αύξηση, περιμένουν οδηγίες από υπουργείο.Έπρεπε μέχρι σήμερα να στείλουν κενά και ονόματα εκπαιδευτικών.Και είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν αυξάνονται οι ώρες των παιδιών που πηγαίνουμε ήδη αλλά προστίθενται και αλλα παιδιά, παρά τις πιέσεις καποιων γονέων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του παιδιού τους.
Ντελιβεράδες, το είπε ένας συνάδελφος! Από Δευτέρα θα κατατεθεί το έναντι Οκτωβρίου; Ευχαριστώ
Ναι, από Δευτέρα, κανα 100άρι υπολογίζω.
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝAνακοινώνονται σε λίγο 752 προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους ωραρίου και 72 μειωμένου στη Γενική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι προσλήψεις σε Μουσικά και Ειδική Αγωγή.Αναρτήθηκε από ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ στις 6:23 π.μ.