0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
189 δεκάμηνες πιστώσεις από το 2ο ΠΔΕ είναι για Ειδική
ποιοι ειναι μειωμενου και ποιοι πληρους???
Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή τοποθέτηση στους προσληφθέντες. Παρατήρησα ότι το νούμερο 129 των προσληφθέντων φιλολόγων από ΠΔΕ έχει προσληφθεί επίσης στις 23/10 ως ΑΜΩ. Πώς γίνεται αυτό; Εξηγείται με κάποιο τρόπο;
εύκολο, την είχαν πάρει ως ΑΜΩ παράλληλη στην
Παράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 04, 2015, 08:54:39 pmεύκολο, την είχαν πάρει ως ΑΜΩ παράλληλη στην
Ας είναι διαφορετικά προγράμματα;γιατί εμένα που με πήραν ως Αμω και δεν αναβαθμίστηκα δεν υπάρχει το ονομα μου στις σημερινες προσλήψεις στην ίδια περιοχή.Μάλιστα έχουν πάρει άτομο πιο κάτω απομενα στον πίνακα.
Το άτομο παρακάτω από σένα τον πήραν ως ΑΜΩ ή ΑΚΩ;Αναβάθμιση σε ΑΚΩ προβλέπεται από την εγκύκλιο μόνο για την ίδια περιοχή πρόσληψης που είχες προσληφθεί ως ΑΜΩ.Με 2 τρόπους:α) Με άλλη απόφαση πρόσληψης όπου προσλαμβάνονται και "αδιόριστοι" που δεν τους είχαν πάρει ως τώρα.β) Με απόφαση αναβάθμισης σε ΑΚΩ ήδη προσληφθέντων ΑΜΩ {που περιλαμβάνει μόνο ΑΜΩ}.
Ως ΑΚΩ.Αυτό είναι το θέμα.Πρέπει να κάνω ένσταση;και πού την κάνω;στη διεύθυνση;
Εννοείς ότι ο παρακάτω από σένα:α) δεν είχε προσληφθεί ως ΑΜΩ σε προηγούμενη φάσηκαιβ) προσλήφθηκε στην ίδια περιοχή που είσαι εσύ τώρα ως ΑΜΩ;Έχε υπόψιν σου:Εσύ αναβαθμίζεσαι για φέτος σε ΑΚΩ μόνο στην ίδια περιοχή που είσαι τώρα ΑΜΩ.
α)ναιβ)προσλήφθηκε ως ΑΚΩ στην ίδια διεύθυνση μεμένα,ενώ είναι πιο κάτω απομένα στον πίνακα.εγώ μάλιστα δεν αναβαθμίστηκα ως πλήρους στις 23/11 που έκαναν τους ΑΜΩ ΑΚΩ.Αρα τώρα δε θαπρεπε να ειμαι εγώ στη θέση αυτού του ατόμου;; τι κάνω βρε συνάδελφοι;
ειναι η πρωτη μου κληση σε σχολειο ειδικης...καμια συμβουλη απο παλαιοτερους??