0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μίλησα με ΔΟΑΤΑΠ στο κέντρο και μου είπαν οτι η αναγνώριση ειναι για παράδοση. Μην επαναπαύεστε σε μαιλ διότι μου έστειλαν και δεν το παρέλαβα. Σας θυμίζω οτι ειμαι απόφοιτος Ιανουαρίου με Α.Π. 4945/26-02-2015.Να παίρνετε συνεχώς τηλ για να ενημερωθείτε. Μόνο έτσι θα βγάλετε άκρη. Και να μην το σηκώνουν, να επιμένετε. Εγώ έπαιρνα απο τις 10 το πρωί και το απάντησαν 13.30.Καλό κουράγιο σε όλους και με το καλό...
αν μπορεις να μας ενημερώσεις αν εχει πανω σφραγίδα.
Είναι δυνατόν να μην έχε σφραγίδα;; Τι λέτε τώρα;; πώς είναι έγκυρο ένα έγγραφο δημόσιου φορέα χωρίς σφραγίδα;; Μην ακούτε τι λέει ο καθένας....
Ναι ρε παιδιά συμφωνώ απόλυτα. Δημόσιο έγγραφο ειναι. Άπειρα έχουν εκδώσει. Μην υπερβάλλουμε κιόλας...
Παιδιά ξέρει κανείς από σας πόσο καιρό κάνει κανείς για μια διπλωματική, να την εκπονήσει εννοώ.όσοι έκαναν πόσο καιρό έκαναν να πάρουν και τον τίτλο ;Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στη μοριοδότηση του μεταπτυχιακού για καμιά θέση επειδή δεν θα έχει εργασία διπλωματική ;
Παράθεση από: marilou1981 στις Ιουλίου 30, 2015, 05:19:25 pmΠαιδιά ξέρει κανείς από σας πόσο καιρό κάνει κανείς για μια διπλωματική, να την εκπονήσει εννοώ.όσοι έκαναν πόσο καιρό έκαναν να πάρουν και τον τίτλο ;Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στη μοριοδότηση του μεταπτυχιακού για καμιά θέση επειδή δεν θα έχει εργασία διπλωματική ;Δεν ενδιαφέρει την δνση εκπαίδευσης που θα καταθέσεις τα χαρτιά σου αν έκανες διπλωματική ή όχι. Αν έχεις αναγνωρισμένο το μεταπτυχιακό θα ελέγξουν...
Παιδιά όσοι τελειώσατε τον Ιούνιο, λογικό είναι να είστε στην κόψη του ξυραφιού για την αναγνώριση. Εγώ απορώ με όσους τελείωσαν σε Ιταλία. Ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, τελείωσαν τον Ιουνίου και. ευελπιστούν και σε αναγνώριση.Α ρε Ελλάδα. ..όλα express! Κριμα...
Εδω δινουν τα ιδιωτικα πανεπιστημια! Τι να λεμε τωρα.(πχ της κυπρου και ιδιωτικα κολλεγια)