0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διατυπώνοντας μια απλή εικασία και μόνο, νομίζω πως ο κύριος Παπαβλασόπουλος εφυγε ήδη. Συνήθως ειναι πολυ τυπικός στα μέιλ και απαντά την επόμενη μερα. Δεν είχα απάντηση σε ερώτημα μου, ούτε από την κυρία Παφλιώτη, που επίσης απαντά την επομενη.
Μια παρέμβαση. Ο Παπαβλασόπουλος θα εργάζεται στον οργανισμό μέχρι και Παρασκευή 7 Αυγούστου. Την άλλη Δευτέρα ξεκινάει η άδειά του. Ύστερα, αναλαμβάνει η Παφλιώτη που είναι αυτή τη στιγμή σε άδεια. Επίσης, συνάδελφοι, μου τονίστηκε από τον ίδιο, ότι, αν δεν έχουμε κάποιο καλό νέο μέχρι την Τετάρτη, να τον συναντήσω ξανά στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι αν και αιμορραγώ οικονομικά τον τελευταίο καιρό (πάνω από 200
Πιο πίσω σας είπα ότι απόφοιτη 26-05-2015 της Λευκωσίας είχε πράξη αναγνώρισης 29-07-2015 αλλά το περάσατε στο ντούκου και κολλήσατε στην έλλειψη στρογγυλής σφραγίδας . Τα πρακτικά συνεδρίασης περιλαμβάνουν πολλά- πολλά ονόματα μέσα ,άρα σε πολλούς της Λευκωσίας έχει ήδη εκδοθεί πράξη αναγνώρισης και δεν το ξέρουν με ημερομηνία 29-07-2015.
dimitris τα άτομα αυτά έχουν ήδη την αναγνώριση;
Και πως μπορούμε να μάθουμε ποια άτομα είναι μέσα με πράξη αναγνώρισης 29/7/2015?---Ξέρεις ονόματα dimitris75??Όσο για την στρόγγυλη σφραγίδα είναι ανάγλυφη... και πρέπει να ξέρεις για να την διακρίνεις..
Καλημερα συναδελφοι,υπαρχει καποιο νεωτερο για τις αναγνωρισεισ του Μαιου??Δυστυχως εγω δε καταφερνω να βγαλω γραμμη......