0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Σύμφωνα με τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη η εγκύκλιος για την ειδική αγωγή ετοιμάζεται και θα εκδοθεί, αν δεν υπάρξει πρόβλημα, ως το τέλος της βδομάδας.Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων δυο βδομάδες από την έκδοσή της.Πιθανότατα από 10 μέχρι 22Αυγούστου."
Καλημέρα. Εγώ παίρνω από χθες και δε μπορώ να βρω κανέναν. Έστειλα και mail αλλά τίποτα. Θα συνεχίσω να παίρνω και σήμερα κι αν επικοινωνήσω θα σας ενημερώσω για το τι μου είπαν.
Πάρε στο 5281000 και μετά εσωτερικό 705.. μου είπαν ότι απαντάνε!
Οκ. Σ ευχαριστώ πολύ.
Αν σε απαντήσουν ενημέρωσε μας!
Δεν απαντά δυστυχώς.
Μόλις κατάφερα και μίλησα με ΔΟΑΤΑΠ μετά από πάρα πολλές προσπάθειες! (σημ: τελείωσα το μεταπτυχιακό τον Μαϊο)Η κα Αρώνη (τηλ:210- 5281026) με πληροφόρησε ότι η αίτησή μου προχωράει κανονικα και λογικά εφόσον θέλω να τη χρησιμοποιήσω για τις αιτήσεις αναπληρωτών ειδικής αγωγής...το πιθανότερο είναι ότι θα προλάβω..Προτεραιότητα μου είπε, είναι τα μεταπτυχιακά με λήξη προθεσμίας υποβολής 7/8/2015. Μετά θα ξεκινήσουν να ασχολούνται με τα υπόλοιπα..!! Και ποια είναι αυτά τα μεταπτυχιακά;;; Εχω κάνει αίτηση επίσπευσης της απάντησα... πως είναι δυνατόν να δίνουν κάποιου είδους προτεραιότητα..!;;Μου είπε ότι όλοι έχουν κάνει αίτηση επίσπευσης και πως η εγκύκλιος ειδικής αγωγής... δεν έχει βγει ακόμη.. και ότι θα προλάβω..!!Δεν ξέρω γιατί εμένα δε με καθησύχασαν οι απαντήσεις της...