0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του dimkouk. Στη 2η συνάντηση που είχα με τον Παπαβλασόπουλο την Τετάρτη 29 Ιουλίου, είχε αναφερθεί σε ενέργειες οι οποίες μπορεί να λάβουν χώρα για τους απόφοιτους του Μαΐου 2015, σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμη η πράξη αναγνώρισης. Μου είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιας βεβαίωσης (ενδεχόμενο που συζητούσαμε στο topic), αλλά με παρέπεμψε σε συνάντηση αυτή την εβδομάδα (την οποία, λόγω οικονομικών δυσπραγιών, δεν μπόρεσα να τηρήσω). Παραθέτω και την απάντηση που είχα γράψει εδώ:Dimkouk, ευχαριστούμε για τα θετικά νέα. Μάλλον, η πρόταση του Παπαβλασόπουλου θα μου γινόταν γνωστή εάν κατόρθωνα να τον συναντούσα χθες ή προχθές.
https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΕΧΤΟΞΛΔ-ΞΛΥ?inline=true
Αν διαβάζω καλά, όλα του εξωτερικού που είναι ένας χρόνος και χωρίς πρακτική άσκηση πάνε στο καλάθι??
και επανέρχομαι... δηλαδή στους συναδέλφους που είναι σε εκκρεμότητα στο ΔΟΑΤΑΠ η αναγνώριση από ειδική Λευκωσίας πέρνουν πλέον την ευχή τους??
Εκτός από τα μεταπτυχιακά εξωτερικού υπήρξαν πολλές περιπτώσεις από σχολές εσωτερικού που μετέτρεπαν άσχετα ΜΠΣ σε μεταπτυχιακά ΕΑΕ με τελείως άσχετα μαθήματα έχοντας μια διπλωματική μόνο κοντά στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Νομίζω πως κατά κύριο λόγο αυτές τις περιπτώσεις αφορά η ΥΑ.
Όλοι οι μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί τίτλοι των υποψηφίων αναπληρωτών για ένταξη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) καθώς και του ΕΕΠ-Ε