0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους περιμένουν αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ του μεταπτυχιακού, με μαθήματα που ήδη είχαν αναγνωρίσει από προηγούμενο πτυχίο, ενημερώνω πως έχει παγώσει η διαδικασία. Από Σεπτέμβρη κ βλέπουμε μου είπαν πριν λίγο στο ΔΟΑΤΑΠ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται!! Σχολιάστε όσοι ανήκετε σε αυτή την περίπτωση μήπως βγάλουμε κάποια άκρη!!
Μολις ενημερωθηκα απο την πρωτοβαθμια της περιοχης μου οτι η πραξη αναγνωρισης δεν χρειαζεται επικυρωση αλλα μονο μια απλη φωτοτυπια..αλλα μου ειπαν πως οτι ειναι στα αγγλικα χρειαζεται μεταφραση..
Τελικά όσοι δεν έχουμε λάβει ακόμα την πράξη αναγνώρισης μπορούμε να κάνουμε αίτηση ή όχι;Παίρνω στο υπουργείο και δεν το σηκώνουν και η πρωτοβάθμια της περιοχής μου λέει ότι δε δέχονται αίτηση χωρίς την πράξη αναγνώρισης.
Πλακα κανεις!! εχω αναγνωρισει μαθημα απο αλλο μεταπτυχιακό μου (εσωτερικό ) και αυυο θα μας παει πισω?
Συνάδελφοι θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποιος έχει αριθμό πρωτοκόλλου 11000 και έχει λάβει κάποια ειδοποίηση για παραλαβή της αναγνώρισης. Από ότι θυμάμαι ο simple είχε 10000 κάτι και τον ειδοπίησαν τον άνθρωπο και την πήρε.Ρωτώ γιατί και εγώ είμαι 11000 plus και φοβάμαι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν με εχουν ειδοποιήσει ακόμη ή δεν έχουν ειδοποιησει κανέναν που έχει τέτοιο αριθμό πρωτοκόλλου; Αγχώνομαι γιατί όπως γράφουν οι συνάδελφοι έχουν φτάσει έως 14000..........
1. ΔΔΕ Γέρακα ισχυρίζεται να γίνει η αίτηση με επιφύλαξη και εν συνεχεία ένσταση στους προσωρινούς πίνακες για να κατατεθεί εώς την κύρωση των πινάκων .2.Υπουργείο ισχυρίζεται αίτηση κανονικά και εν συνεχεία να κατατεθεί ως δικαιολογητικό το οποίο θα αποσταλεί ΙΕΠ (για συνάφεια) .
Εγω που ειμαι 16800 δεν με ειδοποιησαν
Έχουν περάσει το 16700.