0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eμαθα οτι κατατεθηκαν ασφαλιστικα μετρα απο ομαδα εκπαιδευτικων για την εγκύκλιο αναπληρωτών που βγαίνει από μέρα σε μέρα , έτσι ώστε οι προσλήψεις να γίνουν αποκλειστικά από την επιτυχία ΑΣΕΠ...
Λιγο κουλό μου φαινεται,διοτι ασφαλιστικα μετρα καταθετεις σε κατι που υπαρχει,η εγκυκλιος δεν εχει βγει,επομενως σε τι κανουν ασφαλιστικα μετρα;
Σπανου φανταζομαι...γιατι μονο ετσι θα δουλεψει αν προσμετρηθει η προυπηρεσια των προηγουμενων χρονων...αυτη δεν εχει μεγαλη προυπηρεσια και τη συμφερει να παρουν μονο απο ασεπΑπο ατομα που τη γνωριζουν μιλαμε για ενα αδιστακτο ατομο...απορω πως εγινε νηπιαγωγος...εχει κανει κολλεγιά με το Τζανη, το δικηγορο του συλλ αναπλ νηπιαγωγων κι εχουνε ξεσκιστει στα εξωδικα στις δηλώσεις και στα κονε...Ελλας το μεγαλειο σου!
Απαραδεκτη η σταση των συντονιστων αυτου του φορουμ.δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν διαγραφει πολλοι συναδελφοι λογω λογοκρισιας.πριν λιγο μου διεγραψαν μια τοποθετηση μου ΥΠΕΡ ΑΣΕΠ.ντροπη κ αισχος στη λογοκρισια που ασκειτε.μαζεψτε την συναδελφο που ονοματισε αλλη συναδελφισσα νηπιαγωγο κ την ποσεβαλε κι αφηστε εμενα.Διαγραφομαι απο το φορουμ γιατι ασκειται προπαγανδα!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ
καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες με τις ιδιες συζητησεις.Αφησατε τους συνδικαλιστες και πειραξαν,σκαλισαν τους πινακες κοτσυφακιδες κι ολους οσους σηκωσαν το σημαιακι της επαναστασης και θα ερθουν τα χειροτερα.τα σχολεια δευτερης ευκαιριας καραδοκουν να μπουν στους πινακες και αλλες ομαδες.Αννα Διαμαντοπουλου...ενα λαθος εκανες...επρεπε να πας αμεσα σε ΑΣΕΠ χωρις μεταβατικη.Τωρα ολοι θα ηταν στη θεση που τους αξιζε στους πινακες.3848 ο πιο δικαιος ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!