0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με εξουσιοδοτηση μπορει καποιος αλλος να κανει την αιτηση για εμας;
Συνάδελφοι επειδή δεν ξέρω καθόλου το θέμα με τους αναπληρωτές..Διάβασα οτι θα γίνει κατάταξή τους βάσει βαθμού πτυχίου. Είδα τους περσινούς πίνακες μηδενικές εμπειρίας πανελλαδικά για ΠΕ18,02 και σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα σε σύνολο 461 υποψηφίων είμαι στη θέση 14. Είναι καλή κατάταξη??Πως θα μάθω πόσους παίρνουνε στη περιφέρεια μου απο προηγούμενα ετη??Οι ΠΕ18,02 μόνο σε τεχνικά λύκεια διδάσκουμε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
porcupinetree αυτό προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα. Δηλ οι πίνακες θα ανασυνταχθούν πάλι με το χρόνο κτήσης πτυχίου άλλα ο βαθμός θα υπερτερεί μόνο αν βρίσκομαι στην ίδια εξεταστική περίοδο με κάποιον άλλο; Το κατάλαβα καλά ή όχι;
η απάντηση είναι , ότι δεν θέλουν τώρα να περάσουν ενα πολυνομοσχεδιο που θα φερει τριβές με την αντιπολιτευση. Και αυτό γιατί εχουν να περασουν τα μνημονιακά μετρα. Στο πολυνομοσχεδιο αντιδρουν εντονα στην αντιπολιτευση για κάποια αρθρα του. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. Για αυτό θα μπορουσαν να μπουν σαν τροπολογια.Αλλά τι να λέμε τωρα.Και αργησανε τραγικά με το ραψε ξηλωνε και τους εμεινε στο χερι τελικα. Και εστω και την τελευταια στιγμη δεν επανορθωνουν την πατάτα που εκαναν.
Καλησπέρα σας!Επειδή έχουμε μπλέξει τα μπουτάκια μας.... Για αναπληρωτές και ωρομίσθιους τα κριτήρια κατάταξης είναι τα εξής; α) Προϋπηρεσίαβ) Έτος κτίσης πτυχίουγ)