0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο 3848 ήταν η σωστή βάση. Θα μπορούσε να συμπληρωθεί με ένα ποσοστό διορισμών από συναδέλφους μεγάλης ηλικίας με μεγάλες προυπηρεσίες. Αντ' αυτού έχουμε τις αλχημείες με τα πολλά ρουσφέτια ομάδων που πιέζουν. Δεν περίμενα να είναι ο Συριζα τόσο πελατειακός και ρηχός...Σχεδίαζα τον επαναπατρισμό μου φέτος υπολογίζοντας με την αναπλήρωση και σχεδιάζοντας με τον 3848. Θα ακυρώσω τη μετακόμιση. Θα ξαναδηλώσω ξανά τα παιδιά στα εδώ σχολεία. Μην ξεχάσω να επιμένω να μιλάω στη μικρή μου Ελληνικά, γιατί συνέχεια στα γερμανικά μου μιλάει τελευταία...
Ναι , και να προσθέσω και οι μόνιμοι διορισμοί να γίνονται απο αυτόν.
Θα σχολιάσω Lasid μόνο αυτό που λες για τα ΣΔΕ μια που δε με πιάνει ο ύπνος. Αυτό με το ήμισυ της προυπηρεσίας του πρωτοδιόριστου, το βγάλανε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και δεν προβλέπεται πουθενά στον νόμο, αφού δεν προβλεπόταν καν να μοριοδοτείται μια προυπηρεσία που δεν προκύπτει από τον πίνακα. Θέλετε να μοριοδοτείται; Πάρτε στα ΣΔΕ από τον πίνακα, πολύ απλά. Θυμίζω ότι πρόπερσι οι ωρομίσθιοι στα δημόσια σχολεία είχαν ανώτατο όριο 4 ωρών , πέρσι και φέτος 8, στα ΣΔΕ 15 φέτος παλιότερα δε θυμάμαι. Επίσης θυμίζω ότι επιτρέπεται να δουλεύεις στα ΣΔΕ ενώ είσαι αναπληρωτής ή αναπληρωτής μειωμένου ή ωρομίσθιος, άρα οι προυπηρεσίες θα προστεθούν. Τα κριτήρια πρόσληψης εντελώς διαφορετικά, θυμίζω ότι τη χρονιά 13-14 δεν είχε βγει καν προκήρυξη, είχαν ανανεώσει ττην σύμβαση σε αυτούς που είχαν δουλέψει τη χρονιά 12-13 άσχετα από τη σειρά που μπορεί να είχαν.Ναι δουλεύουν σε δημόσιο σχολείο, ναι έτσι γινόταν και πριν το 10. Ο νόμος 3848 καλώς ή κακώς έχει ψηφιστεί. Ισχύει ή δεν ισχύει;