0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογική η ερώτησή σου. Πρώτα και κύρια πρέπει να νοιαζόμαστε όσοι υπηρετούμε στη δημόσια εκπαίδευση. Αντικειμενικά, όμως, αν κάποιος μετά τη δημοσίευση της εγκυκλίου σε ΦΕΚ, προσβάλλει με ασφαλιστικά μέτρα την εγκύκλιο και τους νέους πίνακες, τότε τι συμβαίνει; Εμένα αυτή είναι η απορία μου κι ας μην είμαι αναπληρωτής. Διότι αν μπλοκαριστεί η διαδικασία των προσλήψεων αναπληρωτών, τότε το σχολείο στο οποίο υπηρετώ, δεν πρόκειται να λειτουργήσει με 2 άτομα προσωπικό...
Εχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει η νέα εγκύκλιος;
Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κόσμο των εκπαιδευτικών πλέον, είναι η ομαλή λειτουργία των σχολείων και η πρόοδος των μαθητών. Ο καθένας φροντίζει τον εαυτούλη του να βολέψει και η μία προσφυγή διαδέχεται την άλλη. Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν θα έχουν δασκάλους στα σχολεία, ότι δεν θα προλάβουμε να βγάλουμε την ύλη, ότι τα παιδιά σε κάποιες περιοχές θα δώσουν πανελλαδικές απροετοίμαστα, λίγους ενδιαφέρει. Η θεσούλα πάνω απ΄όλα. Δε λέω, το ψωμί του καθενός είναι ιερό και το σέβομαι, αλλά άλλο αυτό, άλλο να υπάρχει τέτοια αδιαφορία για τη δημόσια εκπαίδευση από όλους.
όσοι κάναμε αίτηση θα ξανακάνουμε; επίσης η απόφαση του ΔΕΑ θα επηρεάσει το άνοιγμα των πινάκων και την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας από το 12-15;