0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεις να μου εξηγήσεις τι σημαίνει οτι κάποιοι δούλεψαν πιο πολυ και άλλοι λιγότερο ; Τι ειναι αυτα ρε παιδια ; Σε τάξη μπαινει ο ένας σε τάξη μπαινει και ο άλλος . Εκτός και αν πηγαίνουν μερικοί σε κολέγιο και δεν το ξέρουν .
Η πολυνομια δε βοηθά.
Γιατί να προηγηθούν αν έχουν καναδύο μήνες περισσότερη πραγματική προϋπηρεσία ενώ το πτυχίο τους είναι νεότερο;
Αυτός που δούλεψε πιο πολύ δεν σημαίνει ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Εγώ δεν μπορώ να ξενιτεύομαι, δηλώνω κοντινές περιοχές, και ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ του να με παίρνουν αργότερα. Μακάρι να με έπαιρναν από Σεπτέμβρη. Γιατί να χάσω και τη θέση μου;
Συγνωμη Αχιλλέα ή εργασία είναι ντροπη? Απάντησε μου σε παρακαλώ.
Δεν έχει σημασία, ας έχουν δουλέψει παραπάνω έστω και μία μέρα, προηγούνται. Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι η επετηρίδα μας έχει τελειώσει από το '97 - '98 αν δε κάνω λάθος. Με τα μηνύματα που γράφετε ορισμένοι ΠΕ70 αισθάνομαι ότι τώρα ανακαλύπτετε τον κόσμο. Με την καλή έννοια. Ό,τι να 'ναι.
Λοιπον αν ή εργασια δεν ειναι ντροπή και αν κάποιος που δούλεψε παραπάνω πληρώθηκε παραπάνω και αν αυτός που δούλεψε λιγότερο δεν είναι ζηλευτη ή θέση του επειδή " καθότανε" ,τότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξεπεράσει σε εναν αγώνα ο ένας τον άλλο.Έχω χασει εξαιτίας σας και των πιέσεων που ασκουσατε ,1300 θέσεις δουλεύοντας 5 χρόνια κάθε χρονιά.Μη μιλατε λοιπόν γιατί εκτιθεστε.Όσο για τον physicos αγόρι μου δε καταλαβαίνεις ελληνικα ε? Ε βέβαια ή πολλη μηχανική καίει τον εγκέφαλο.Δεν είναι ζήτημα επετηρίδας.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ ΠΟΎ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕΠ.ΚΑΤΑΛΑ
Προφανώς κάποιοι δάσκαλοι αυτά τα χρόνια δούλεψαν περισσότερο από κάποιους άλλους και θέλουν να δουν τη δίκαιη - πραγματική θέση τους στον πίνακα. Αυτούς εσείς τους ρωτήσατε αν θέλουν να συνεχίσουν να έπονται;